10.000 TL'ye pikap önerisi

İlk defa bir pikap alacağım ve kaliteli bir şey arıyorum. Manuel, yarı otomatik, otomatik, tahrik sistemi, MC, mm, 33'lük, 45'lik falan diye spesifik özellikleri var anladığım kadarıyla ama ne olduklarını hiç bilmiyorum. Kaliteli ve uzun ömürlü bir şey arıyorum.

Konuyu okusaydın keşke 3 satır falan var zaten.

Dayı manuel, otomatik ne iş? Arabamı soruyon müzik ekipmanları bölümünde, bizim bildiğimiz pikap, manyetik demektir. Gitarda bulunur, burstbuckerde cok guzel manyetiktir. Single mi olacak humbucker mi olacak yazsaydın keske.

Dayı konuyu okuyunca "ya bunlar gitar pikapında olan terimler değil acaba bu adam başka bir pikaptan mı bahsediyor?" diye basit bir mantığı kurarak beynini çalıştırsaydın keşke.

Dayı konuyu okuyunca "ya bunlar gitar pikapında olan terimler değil acaba bu adam başka bir pikaptan mı bahsediyor?" diye basit bir mantığı kurarak beynini çalıştırsaydın keşke.
Birader sen niye 3 gram beynini kullanmamayı seçip, müzik ekipmanları bölümüne böyle bir konu açıyorsun? Anne sütü eksikliği falan mı? Yada akraba evliliği?

Birader sen niye 3 gram beynini kullanmamayı seçip, müzik ekipmanları bölümüne böyle bir konu açıyorsun? Anne sütü eksikliği falan mı? Ya da akraba evliliği?

Pikap olarak bahsettiği şey plakçalar bunu müzik ekipmanları bölümüne değil de nereye yazacak? Keşke sende 3 gram beynini kullansaydında internete ne olduğunu yazsaydın hiçbir konu hakkında bilginiz yok ama fikriniz var soruyu soran arkadaş pikaptan kastının gitar manyetiği olmadığını söylemesine rağmen hala aşağılamaya çalışıyorsun bilmiyorum demek bu kadar zor olmamalı.

Ellerinize sağlık hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…