Hocam şu an asususun 165 Hz bir monitorunu kullanmaktayım yana doğru açıldıgı için mouse yer çok kalmıyor öyle almak istemiyorum dolayısıyla attıgınız Dell modelindeki gibi olmasını istiyorum öyle ne önerirsiniz?
Hocam şu an asususun 165 Hz bir monitorunu kullanmaktayım yana doğru açıldıgı için mouse yer çok kalmıyor öyle almak istemiyorum dolayısıyla attıgınız Dell modelindeki gibi olmasını istiyorum öyle ne önerirsiniz?
Sizin kriterlerinize uyan öyle bir Asus monitör bu bütçede (incelemesi bulunan) yok. AW2525HM sizin için en mantıklı seçenek gibi gözüküyor. Kendim de Dell markasına ait AW2725DF QD oled monitörünü kullanıyorum. Dell teknik destek ekibiyle renk ayarları ve monitör hakkında bir kaç bilgi için destekte almıştım. İlgileniyorlar, tavsiye edebilirim.
Sizin kriterlerinize uyan öyle bir ASUS monitör bu bütçede (incelemesi bulunan) yok. AW2525HM sizin için en mantıklı seçenek gibi gözüküyor. Kendim de Dell markasına ait AW2725DF qd OLED monitörünü kullanıyorum. Dell teknik destek ekibiyle renk ayarları ve monitör hakkında birkaç bilgi için destekte almıştım. İlgileniyorlar, tavsiye edebilirim.