kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Aralık 2022 #11 Fena görünmüyor hayırlı olsun. kaane dedi: Tüm parçalar MSI ve Vatan Bilgisayar garantili. Bana çok mantıklı geldi hocam. İtopya üzerinde bile parça markaları kötü olan ve özellikleri aynı olan sistem 10600₺. Genişletmek için tıkla... Buradaki MSI da pek MSI değil artık en düşük modelleri maalesef. Suprim X, Godlike gibi modeller işin içine girince marka farkı ortaya çıkıyor.
Fena görünmüyor hayırlı olsun. kaane dedi: Tüm parçalar MSI ve Vatan Bilgisayar garantili. Bana çok mantıklı geldi hocam. İtopya üzerinde bile parça markaları kötü olan ve özellikleri aynı olan sistem 10600₺. Genişletmek için tıkla... Buradaki MSI da pek MSI değil artık en düşük modelleri maalesef. Suprim X, Godlike gibi modeller işin içine girince marka farkı ortaya çıkıyor.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.148 Makaleler 1 Çözümler 10 23 Aralık 2022 #12 kino dedi: Buradaki MSI da pek MSI değil artık en düşük modelleri maalesef. Suprim X, Godlike gibi modeller işin içine girince marka farkı ortaya çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Orası öyledir belki ama gidipte Powerboost ya da Gamebooster veya GoodRam gibi markaları almaktan iyidir.
kino dedi: Buradaki MSI da pek MSI değil artık en düşük modelleri maalesef. Suprim X, Godlike gibi modeller işin içine girince marka farkı ortaya çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Orası öyledir belki ama gidipte Powerboost ya da Gamebooster veya GoodRam gibi markaları almaktan iyidir.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Aralık 2022 #13 kaane dedi: Orası öyledir belki ama gidipte Powerboost ya da Gamebooster veya GoodRam gibi markaları almaktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Onlar çöpün de çöpü ben yalnıza anakart ve ekran kartı modeli için dedim. Güç kaynağını beğendim.
kaane dedi: Orası öyledir belki ama gidipte Powerboost ya da Gamebooster veya GoodRam gibi markaları almaktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Onlar çöpün de çöpü ben yalnıza anakart ve ekran kartı modeli için dedim. Güç kaynağını beğendim.