Hocam bugün incehesapdan kasa dizdim kendime 14k denk geldi özellikleri şöyleKendin toplasan bile 10 bin tl ekran kartı olan güncel sistem günümüz şartlarında toplanmaz. Giriş seviye bir ekran kartı alayım desen o da 10bin - 11bin tl lerden başlıyor güncel kartlar.
Trendyoldaki kasaların önerilmemesinin sebebi eski nesil ürünlere yeni fiyatlar biçmeleridir.
Tavsiyem incehesap, vatan, gaming gen gibi sitelere girip hazır sistem fiyatlarını kendiniz bir kontrol edin. Beğendiğiniz varsa link atın öyle yardımcı olalım.
Oyuncu kasası istemediğim için zaten onlar için genelde 25.30 k arası ayirmak lazım sadece işimi görsün orta derecedeki oyunları da açsa yeter yani 15.16k kadar verebilirim en fazla@sedat6382 Bütçeniz maksimum nedir? 18K falan olur mu
Ekran kartını sıfır alsam daha iyi olmaz mı sizce bu sistemi kurup üzerine sıfırını alıp taksam daha mantıklı gibi çünkü 2. El malzeme sevmiyorum onun dışında özellikler günlük iş için ideal gibi@sedat6382 Ekran kartını 4500 liraya alabilirseniz toplam 15800 TL tutuyor bu şekilde. Alacaksanız hızlı olun bazı parçalar indirimde.
Dark X-FORCE DKCHXFORCE RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark X-FORCE DKCHXFORCE RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark X-FORCE DKCHXFORCE RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.098,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI A520M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI A520M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A520M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.978,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz Kutusuz Fanlı İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz Kutusuz Fanlı İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz Kutusuz Fanlı İşlemci özelliklerini incele, 2.593,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçenizi artırırsanız alabilirsiniz tabi.Ekran kartını sıfır alsam daha iyi olmaz mı sizce bu sistemi kurup üzerine sıfırını alıp taksam daha mantıklı gibi çünkü 2. El malzeme sevmiyorum onun dışında özellikler günlük iş için ideal gibi
Yani öyle yapmak daha mantıklı peki bu sistem günlük işleri görmem için ideal mi pc bileşenlerinden pek anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın.Bütçenizi artırırsanız alabilirsiniz tabi.
Günlük işleriniz derken siz sistemi oyun için mi topluyorsunuz yoksa günlük kullanım mı?Yani öyle yapmak daha mantıklı peki bu sistem günlük işleri görmem için ideal mi pc bileşenlerinden pek anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın.