Wartuse Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 811 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Arkadaşım sistem almak istiyor 10k ya. Sistem önerebilir misiniz? İtopya'da bir tane var, önerir misiniz?
Arkadaşım sistem almak istiyor 10k ya. Sistem önerebilir misiniz? İtopya'da bir tane var, önerir misiniz?
erkantechno Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 443 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Gelişime açık ve F/P bir sistem.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Gelişime açık ve F/P bir sistem.
Wartuse Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 811 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 erkantechno dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Gelişime açık ve F/P bir sistem. Genişletmek için tıkla... Mesela ne geliştireceğiz PSU yu degistirdim
erkantechno dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Gelişime açık ve F/P bir sistem. Genişletmek için tıkla... Mesela ne geliştireceğiz PSU yu degistirdim
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 8 Haziran 2023 #4 erkantechno dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Gelişime açık ve F/P bir sistem. Genişletmek için tıkla... 1-1.5k fazla verip 6600 sistem daha mantıklı.
erkantechno dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Gelişime açık ve F/P bir sistem. Genişletmek için tıkla... 1-1.5k fazla verip 6600 sistem daha mantıklı.
erkantechno Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 443 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #5 Süleyman Pro dedi: 1-1.5k fazla verip 6600 sistem daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Link atın öyleyse. Wartuse dedi: Mesela ne geliştireceğiz PSU yu degistirdim Genişletmek için tıkla... Ekran kartını satıp yerine üst modelini koyabilirsiniz.
Süleyman Pro dedi: 1-1.5k fazla verip 6600 sistem daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Link atın öyleyse. Wartuse dedi: Mesela ne geliştireceğiz PSU yu degistirdim Genişletmek için tıkla... Ekran kartını satıp yerine üst modelini koyabilirsiniz.
Wartuse Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 811 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #6 Pi. Wartuse dedi: Mesela ne geliştireceğiz PSU'yu degistirdim. Genişletmek için tıkla... FSP'nin o modeli kaliteli değil mi? erkantechno dedi: Ekran kartını satıp yerine üst modelini koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Pi. Wartuse dedi: Mesela ne geliştireceğiz PSU'yu degistirdim. Genişletmek için tıkla... FSP'nin o modeli kaliteli değil mi? erkantechno dedi: Ekran kartını satıp yerine üst modelini koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
erkantechno Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 443 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #7 FSP olan ile değiştirilebilir evet.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 8 Haziran 2023 #8 erkantechno dedi: Link atın öyleyse. Ekran kartını satıp yerine üst modelini koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemin fiyatını 11k sandım.
erkantechno dedi: Link atın öyleyse. Ekran kartını satıp yerine üst modelini koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemin fiyatını 11k sandım.
erkantechno Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 443 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #9 Süleyman Pro dedi: Hocam sistemin fiyatını 11k sandım. Genişletmek için tıkla... Bence giriş seviye için güzel bir sistem fiyatına göre. 8.700 TL'ye APU sistem zor alınıyor.
Süleyman Pro dedi: Hocam sistemin fiyatını 11k sandım. Genişletmek için tıkla... Bence giriş seviye için güzel bir sistem fiyatına göre. 8.700 TL'ye APU sistem zor alınıyor.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 8 Haziran 2023 #10 erkantechno dedi: Bence giriş seviye için güzel bir sistem fiyatına göre. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.Ben olsam sistemi aldıktan sonra 6500xtyi satıp ikinci elden 1660super-2060-6600 bakardım.Fiyatları uçuk kaçık değil zaten.
erkantechno dedi: Bence giriş seviye için güzel bir sistem fiyatına göre. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.Ben olsam sistemi aldıktan sonra 6500xtyi satıp ikinci elden 1660super-2060-6600 bakardım.Fiyatları uçuk kaçık değil zaten.