rainman23 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 2 4 Şubat 2025 #11 murathanc dedi: nette neden pek videosu vs yok anlamadım.. Bi bakacağım ama yine de Redmi Pad Pro ya Genişletmek için tıkla... Çok popüler bir cihaz olmadığından olabilir. Bütçeyi artırabilirseniz Samsung S9FE veya Honor Pad 9 modellerine de bakabilirsiniz.
murathanc dedi: nette neden pek videosu vs yok anlamadım.. Bi bakacağım ama yine de Redmi Pad Pro ya Genişletmek için tıkla... Çok popüler bir cihaz olmadığından olabilir. Bütçeyi artırabilirseniz Samsung S9FE veya Honor Pad 9 modellerine de bakabilirsiniz.
murathanc Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 631 Makaleler 1 4 Şubat 2025 #12 rainman23 dedi: Çok popüler bir cihaz olmadığından olabilir. Bütçeyi artırabilirseniz Samsung S9FE veya Honor Pad 9 modellerine de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuraya baktığımızda nasıl popüler olmadığını anlamaya çalışıyorum ben de ondan video aradım aslında..
rainman23 dedi: Çok popüler bir cihaz olmadığından olabilir. Bütçeyi artırabilirseniz Samsung S9FE veya Honor Pad 9 modellerine de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuraya baktığımızda nasıl popüler olmadığını anlamaya çalışıyorum ben de ondan video aradım aslında..
OsTc EdiT Yoctopat Katılım 24 Haziran 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #13 murathanc dedi: tft panelmiş.. yıkıldım resmen İps olsaydı bunu almayı düşünüyordum ama napalım.. aynı ekranda birden fazla iş yapabilmeye imkan sağlıyor mu? Video izleyip not alacağım çünkü ve bu yazı yazarken avcu algılamaması mevcut mudur biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... İpad ve Samsungda Split Screen özelliği var. Diğer cihazları kullanmadım bilmiyorum. Bu iki marka iyidi.
murathanc dedi: tft panelmiş.. yıkıldım resmen İps olsaydı bunu almayı düşünüyordum ama napalım.. aynı ekranda birden fazla iş yapabilmeye imkan sağlıyor mu? Video izleyip not alacağım çünkü ve bu yazı yazarken avcu algılamaması mevcut mudur biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... İpad ve Samsungda Split Screen özelliği var. Diğer cihazları kullanmadım bilmiyorum. Bu iki marka iyidi.