10.000 TL'ye Valorant için PC önerisi

Bütçe
10k

Yusuf13579

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba kuzenim PC toplamayı düşünüyor sıfırdan. Genellikle Roblox, PUBG Mobile, Valorant ve Minecraft oynayacak. Genellikle Valorant oynayacak ekran kartı zorunlu değil. Galiba Ryzen 5 5600G gibi sanal grafik kartlı işlemci daha mantıklı olabilir. Yani öncelik işlemci olmalı bence çünkü Valorant için gibi bir sistem toplayacağız. Sistem veya parça önerileri önerirseniz sevinirim. Bütçem maksimum 10k.

Bu sistem var islemciyi SSD'yi değiştir 12 bin falan olur.

Ekran kartına gerek yok bence böyle oyunlar için daha ucuza veya direk parça parça onerebilir misiniz?

@Takvaa hocamın attığı sistem o özellikleriyle bedava neredeyse, sadece PSU'nun satılıp sağlam bir PSU'yla değiştirilmesi gerek o kadar.

Merhaba ekran kartına gerek var mı bütçe 7 8 k olsa daha iyi olur kuzenim klavye mouse monitör ile beraber 10k diye düşünmüştük.

Ekran kartına gerek var tabii, ayrıca 10k bütçeye monitör dahil adam gibi sistem bulamazsınız, klavye mouse sonradan halledilir çok bir önemi yok onların, bütçe 7-8k olursa sıfır yine düzgün bir şey bulamazsınız lakin 2.elden iyi şeyler toplanabilir.

Ekran kartına gerek var mı ki?

Anladım ama kuzenimin bütçesi maalesef 8 k falan 10k ekipmanlar ile anca.

2.ele yönelin o zaman hocam.

Bilmiyorum kuzenimle konusim bir hangi sistem daha iyi efendim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…