Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
www.gamegaraj.com
10.000 ₺ bütçem var bu laptopa aynı RAM'den ekleyip (2x8) almayı düşünüyorum.
RDR2, CP77 gibi büyük, hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum sizce bu laptop yeter mi bana uzun süre başka öneriniz var mı?
Genelde bir oyunla ya da indirdiğim programla işim bittikten sonra silerim takıntılıyım biraz o yüzden 250GB SSD bana yeter gibi, diğer özellikler yüksek grafikli oyunlarda sıkıntı çıkarır mı peki.
Attığın laptopa 2 Kingston RAM ekledim 10.500 oldu, değer mi sence performans olarak ciddi bir fark olur mu,benim attığımdan daha iyi dersen bunu alırım.
Attığın laptopa 2 Kingston RAM ekledim 10.500 oldu, değer mi sence performans olarak ciddi bir fark olur mu,benim attığımdan daha iyi dersen bunu alırım.
Hocam ekran kartı çok daha iyi ve AAA oyunlar oynuyorsunuz. Sizi üzeceğini zannetmem. Bende Asus TUF var 3050'li ve gayet memnunum. Hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım. 3 Ay olacaktır ve tahmini 100 oyun test ettim
Hocam ekran kartı çok daha iyi ve AAA oyunlar oynuyorsunuz. Sizi üzeceğini zannetmem. Bende ASUS TUF var 3050'li ve gayet memnunum. Hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım. 3 ay olacaktır ve tahmini 100 oyun test ettim
Hocam bu laptop 10700'dü 500tl artmış. Eğer Game Garaj'dan alacaksanız Monster da sorun olmaz sanırım. Donanım açısından daha iyi. 95w 3050 var ki 3050ti misali. 5XL'e bir 8gb ve 250gb ssd takviyesi yapınca bu fiyata denk oluyor zaten. 8gb'nin 500tl'sini işlemciye vermiş gibi bir şey oluyor Tongfang kasa bir de.
ASUS Tuf Fx506hcb-hn144 I5 11400h 8gb 512gb Ssd Rtx3050 144 Hz 15.6 Fhd Dos Taşınabilir Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ekran kartından kısıp işlemci ve ROG'a para verebilirseniz de.
Bu önerdiğine dediğim eklemeyi yapınca fiyatıyla beraber çok ısındım bir yerlerden kısmak istemiyorum :/, ekran kartlarının W düşük olursa ne kadar performans kaybeder öğrenebileceğim bildiğin konu veya site falan var mı bulamadım da ben.
Bu önerdiğine dediğim eklemeyi yapınca fiyatıyla beraber çok ısındım bir yerlerden kısmak istemiyorum :/, ekran kartlarının W düşük olursa ne kadar performans kaybeder öğrenebileceğim bildiğin konu veya site falan var mı bulamadım da ben.
Hocam watt'u Ekran kartına giden güç olarak düşünebilirsin. Ne kadar fazla watt değeri o kadar fazla performans. Herhangi bir yere bakmanıza gerek yok. Aynı paraya daha iyi donanım varken bunu almak biraz garip olur O zaman neden öneri yapıyoruz ki zaten. Sonuçta ram veya ssd gibi değil cpu ve gpu. Ömürlük şeyler.