10.000TL-13.000TL Sistem Toplama

Yani şu emojileri küfür gibi algılamasanız çok daha iyi olacak.

Önce bize fiyatı 4500 gösterdiler. Palit aldırmadılar 5100'den şimdi 6500'e çektireler bu kartı. Adiliğin bir tık üstü ama forum kuralları işte...
Hocam belki stok kalmadığından olabilir.Bir kaç aya düzelir gibi duruyor,tabi düzelmeyebilirde.Dün baktığımsa 1 tane 5200TLlik görmüştüm.

Hocam belki stok kalmadığından olabilir. Birkaç aya düzelir gibi duruyor, tabii düzelmeyebilirde. Dün baktığımsa 1 tane 5200TL'lik görmüştüm.

Tabi ki düzelir zamanla ama olmayan bir ürüne düşük fiyat çekip talep oluşturmaya çalışmak ve diğer ürünlerde ki talepleri düşürmek adilik ve haktır.

Bunu arkadaş fark etti sonra sen yazdın.
5 saat bekledim şimdi cevap verdin, bence sen de üzgüne üzgün attın ama neyse...

Sorun yoksa, sorun yok.
Hayır, sisteminizdeki fiyat/stok sorunu yüzünden beğenmediğim için üzgün attım.
600TL dediğiniz PSU bile 620TL. Sanırım güncel fiyatları değil not ettiklerinizi yazdınız.

Benim açtığım konu başlığı yazısına da üzgün atmışlar onu ne yapacağız?

Monitörüm şu an 2K ama birkaç aya değiştirmeyi planlıyorum.

Stokta olmayan ürünler için bekleyebilirim tabii ki çok aciliyeti yok ancak dolar/euro uçtukça fiyatlar zamlanıyor. Örneğin o seçmiş olduğum ekran kartı 1 haftada yaklaşık 300TL zamlandı

Edit: Maalesef, 14.000TL'ye bile bütçeyi çıkartamam en fazla 13.500TL gibi düşünebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…