10.000TL - 20.000 TL arası 2K monitör önerisi

Bütçe
10000-20000
Kullanım amacına göre değişir. Hikayeli oyun oynuyorsa çoğunlukla sorun olmaz. Black smearing rahatsız edebilir ama her üründe direk black smearing olmuyor eğer denk gelirse ve rahatsız olursa iade edebilir bence.
Warzone gibi FPS oyunları oynuyorum daha çok.

OLED monitör alınır mı? Ki acaba. Yanma ve uzun ömürlü olması konusunda çekincelerim var.

Kullanım amacına göre değişir. Hikayeli oyun oynuyorsa çoğunlukla sorun olmaz. Black smearing rahatsız edebilir ama her üründe direk Black smearing olmuyor eğer denk gelirse ve rahatsız olursa iade edebilir bence.

Her üründe Black smearing olmuyor değil. Bir monitörde Black smearing veya ghosting sorunu varsa aynı marka/model kodlu tüm monitörlerde bu sorun olur. Ayrıca Black smearing sadece FPS oyunlarını etkilemez. İnternette sörf yaparken veya hikayeli oyun oynarkende belli olur. Ayrıca VA paneller düşük yenileme hızlarında da daha kötü tepki sürelerine sahiptir. Black smearing daha fazla yapacaktır. Mesela geçen gün PS5 için G65B alan birinin 60 FPS yüzünden Black smearing sorunu yaşadığını söylemişti. Çünkü 60Hz de panelin hızı yavaş.

Bunu almıştım kargo geldi bugün hasarlı iade ettim. Bu da acaba farklı bir monitör alsam mı sorusunu aklıma taktı açıkçası.

Fiyatını hak etmiyor bu monitör. 17k absürt pahalı bu monitör için.

Aynı monitörü arkadaşım aldı geçen İlk testini PS5 ile yaptık benim evimde tüm üründe black smearing olacak diye birşey yok.

Resim temsili istersen direk model gözükecek şekilde de resim isterim arkadaşımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…