10.000TL civarı sistem önerisi

KayraPala

Femtopat
Daha fazla  
Benim bütçem çok fazla değil gördüğünüz gibi hatta, bayağı biraz. Ama 2. el olsa da 10000'e ortalama sistem isteyen oyunları oynatacak masaüstü bilgisayar var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
https://shbd.io/s/6Pipqjeq ikinci el olarak bunu bulabildim YouTube'da sistemin test videolarını izleyebilirsiniz bence. Bu fiyata güzel sistem.

Hocam selamlar mesajınızı biraz geç görebildim bunun için kusura bakmayın.​

Rise Online PC toplama - Rise Online için bilgisayar | 12.000 TL bütçe ile orta düzey oyunlarda yüksek performans​

Hocam öncelikle sistemin fiyatı 12.000'TL'dir şu anda PSU, işlemci ve ekran kartını 2.el olarak seçtim.

Sistem'de bulunan markalar:​

Kasa önermedim ne de olsa F/P olmasını istiyoruz bende yıllarca uzay sistem kullandım hiçbir sorun olmadı ve ek olarak stok soğutucu ile kullanabilirsiniz AMD'nin kendi fanları çok iyi bu konuda gerekirse undervolt yapıp daha da fazla stabiliteyi arttırıp hem de ısıyı düşürebilirsiniz bunun için YouTube'da video paylaştım isterseniz aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Video link: TIKLA.
Mrzapota / ahtapot YouTube kanalım.

İyi Sosyaller.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…