10.000TL işlemci önerisi

Bütçe
0-10000

natseem

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, benim şu anki kullandığım işlemci Intel i5 13400F. Temel hızı 2,50 Max hız 4.0 görüyorum. PUBG Mobile de yine de kastırıyor. Akıcı bir oyun elde edemiyorum. Sizlerden ricam bana işlemci önerir misiniz? Bütçe 0- 10000 TL arası teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
13400F, Pubg Mobile için çok üst seviye bir işlemci. Sisteminizde farklı bir problem var bence.

Yanlış bilgi vermiş olmayayım fakat emülatörden oynuyorsanız ondan olabilir mi?

13400F, Pubg Mobile için çok üst seviye bir işlemci. Sisteminizde farklı bir problem var bence.
Varsa da bulamıyorum hocam bir türlü format attım yine de aynı sorun, tamamen oyun boyunca akıcı şekilde oynayamıyorum.

Kullandığınız işlemci gayet iyi ve performanslı. Farklı bir şey var.
Hocam arkadaşta i5 12600k var bende ise i5 13400f onun temel hızı 3,7 benim ise 2,50 ondan dolayı kasma olabilir mi temel hız farkından dolayı kasma yapıyor olabilir.

İşlemci hızları o mantıkla çalışmıyorlar. Konuyla alakası yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam Arap asıllı bir adam benim işlemciyle aynı oyun oynuyor bak ne kadar akıcı bende mi sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…