Merhaba.
Oğlum uzun süredir oyuncu bilgisayarı ve monitörü istiyor, ben de doğum günü için sürpriz yapmak istedim.
Valorant, Fortnite ve birkaç futbol oyunu oynuyor.
Şu an Lenovo i5100300h Gaming 3 kullanıyor, ekran kartı NVIDIA GTX 1650.
Ben de zaman zaman video editlemek için kullanıyorum.
İlk aşamada hem kasa hem ekran alamayacağım, sene sonunda kasa da alırım diye düşünüyorum. O nedenle 6-9 ay Lenovo bilgisayarımız ile monitörü kullanacak.
Teknolojik her üründe olduğu gibi Technopat yorumunu almadan ilerlemek istemedim.
Siz olsanız hangisini alırdınız? Ya da farklı öneriniz olur mu? Bir süre Lenovo laptopumuzla iyi bir ikili olması lazım, daha sonra güzel bir kasa toplarız inşallah.
Ergen oğlu olan bu anneye yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Oğlum uzun süredir oyuncu bilgisayarı ve monitörü istiyor, ben de doğum günü için sürpriz yapmak istedim.
Valorant, Fortnite ve birkaç futbol oyunu oynuyor.
Şu an Lenovo i5100300h Gaming 3 kullanıyor, ekran kartı NVIDIA GTX 1650.
Ben de zaman zaman video editlemek için kullanıyorum.
İlk aşamada hem kasa hem ekran alamayacağım, sene sonunda kasa da alırım diye düşünüyorum. O nedenle 6-9 ay Lenovo bilgisayarımız ile monitörü kullanacak.
Teknolojik her üründe olduğu gibi Technopat yorumunu almadan ilerlemek istemedim.
Siz olsanız hangisini alırdınız? Ya da farklı öneriniz olur mu? Bir süre Lenovo laptopumuzla iyi bir ikili olması lazım, daha sonra güzel bir kasa toplarız inşallah.
Ergen oğlu olan bu anneye yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Özellik | Samsung Odyssey G5 G50D (27") | LG UltraGear 27GS75Q-B | Monster Aryond A27 V2 |
---|---|---|---|
Panel Tipi | ![]() | ![]() | ![]() |
Çözünürlük | QHD (2560x1440) | QHD (2560x1440) | QHD (2560x1440) |
Yenileme Hızı | ![]() | ![]() | ![]() |
Tepki Süresi | ![]() | ![]() | ![]() |
Renk Gamı | sRGB %99 | sRGB %99 | sRGB %100 (firma verisi) |
Parlaklık (typ) | 300 nits | 350 nits | 350 nits |
HDR Desteği | HDR10 | HDR10 | HDR10 |
Pivot (Dikey Kullanım) | ![]() | ![]() | ![]() |
FreeSync / G-Sync | ![]() | ![]() | ![]() |
Kontrast Oranı | 1000:1 | 1000:1 | 1000:1 |
Ekran Kaplaması | Mat / Yansıma önleyici | Mat / Düşük yansıma | Mat / Düşük yansıma |
VESA Uyumluluğu | ![]() | ![]() | ![]() |
Bağlantılar | 1x HDMI 2.0, 1x DP 1.4, kulaklık çıkışı | 2x HDMI, 1x DP 1.4, kulaklık çıkışı | 1x HDMI 2.0, 1x DP 1.2, kulaklık çıkışı |
Hoparlör | ![]() | ![]() | ![]() |
Ergonomi (Tilt / Pivot) | Sadece Tilt | Tilt + Pivot + Yükseklik ayarı | Sadece Tilt |
Kavisli / Düz | Düz ekran | Düz ekran | Düz ekran |
Tasarım | Minimal ve sade | Gaming stil / RGB yok | Agresif gamer tasarım, RGB aydınlatma |
Ağırlık (Stand dahil) | ~5.2 kg | ~6.3 kg | ~6.6 kg |
Fiyat Aralığı (2025 Q2) | Orta-Üst | Üst seviye | Orta seviye |
Son düzenleyen: Moderatör: