10.000TL ofis için ekran kartsız masaüstü bilgisayar mı laptop mu?

Bütçe
10.000TL

hamburabi

Hectopat
Merhaba.
Ekran kartsız, SSD'li hız konusunda sorun yaşatmayacak bir bilgisayar toplamak ile laptop almak arasında kararsız kaldım.

Açıkçası 10-15'e sanırım ihtiyaçlarımı karşılayacak bir laptop bulabileceğim.

Masaüstü kanadına geçersem, bu özellikleri ne kadara getirebileceğimi, ve nasıl bir sistem tercih etmem gerektiğini bilmediğim için sizin bilginize başvuruyorum üstadlar. Şimdiden teşekkürler.

Eğer ki bazı özel durumlarda uzaktan çalışma durumuna girecek olursanız laptop daha avantajlı oluyor. Ki bana kalırsa ofislerde ana makine dışında laptop kullanımı daha yaygın.

Laptop alın. Ofis kullanımı için. Lenovo Thinkbook veya Asus ürünlerine bakabilirsiniz. 16 GB ram olmalı. Ya da 8 GB ise ram miktarı, +8gb ram desteği olup olmadigini öğrenin. Çift SSD veya 1 SSD 1 HDD desteği olmasına dikkat edin.

Eğer ki bazı özel durumlarda uzaktan çalışma durumuna girecek olursanız laptop daha avantajlı oluyor. Ki bana kalırsa ofislerde ana makine dışında laptop kullanımı daha yaygın.
josip hocam, avukatım aslında teorik olarak her yerde çalışmaya müsait bir meslek ama alışkanlıklar sağolsun kullanmadım başka yerleri :D

uk hocam, slot olup olmadığını nasıl öğrenebilirim en kesin sonuç olarak satıcılara soru iletince evet diyorlar da pek bilgilerine güvenemiyorum.

laptopta taşınabilirlik için ekran kartsız bir model seçmek gerek di mi üstadlar o zaman ?

önerdiğiniz ürün varsa direk link de atabilirsiniz hocam çok makbule geçer.

Şöyle bir ürün nasıl olur üstadlar? 24 GB RAM gayet iyi gözüküyor işlemcisini bilemedim idare eder mi 5-6 sene?

Son düzenleme:
24 GB biraz tutarsız 3 adet 8'lik takılmış muhtemelen performansı çok etkilemez 16 GB gibi kullanırsınız yani. 8+8 16 almanız daha mantıklı olur.

Sizin yerinizde olsam bu alttaki iki bilgisayardan birine bakardım Vivobook biraz daha küçük ama işlemcisi iyi İdeaPad'de bir yakınım kullanıyor pek üzmeyecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Sizin paylaştığınız modelin 16 GB olan sürümü varsa o da olabilir tabii.
Lenovo IdeaPad 5 (15.6") 82LN00R8TX - Asus Vivobook 14 M1402IA-EK136 Karşılaştırması - Epey

24 GB biraz tutarsız 3 adet 8'lik takılmış muhtemelen performansı çok etkilemez 16 GB gibi kullanırsınız yani. 8+8 16 almanız daha mantıklı olur.

Sizin yerinizde olsam bu alttaki iki bilgisayardan birine bakardım Vivobook biraz daha küçük ama işlemcisi iyi Ideapad'de bir yakınım kullanıyor pek üzmeyecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Sizin paylaştığınız modelin 16 GB olan sürümü varsa o da olabilir tabii.
Lenovo IdeaPad 5 (15.6") 82LN00R8TX - Asus Vivobook 14 M1402IA-EK136 Karşılaştırması - Epey

Çok teşekkürler hocam bakacağım. İnceleyip sorum olursa tekrar rahatsız ederim. İyi günler.

Sizin yerinizde olsam bu alttaki iki bilgisayardan birine bakardım Vivobook biraz daha küçük ama işlemcisi iyi İdeaPad'de bir yakınım kullanıyor pek üzmeyecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Sizin paylaştığınız modelin 16 GB olan sürümü varsa o da olabilir tabii.
hocam şu ürün için bir fikrin var mıdır?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı