10.000TL sistem önerisi

GalaxySal450 hocamın attığı sistem çok uygun bu fiyata çıkmaz daha iyisi Intel kartlar yeni olduğu için ucuz fakat güzel kartlar hep.

Hocam 10 k bütçeye daha iyi sistem mi var arkadaş zaten MC ve GTA 5 oynayacagım demiş.yani ben olsam bu bütçeye amd kart almazdım saçma
6600 3050 yi tokatlıyor hocam sırf AMD diye alınmaz diyorsanız ben başka bir şey demiyorum iyi günler.

Hocam 10 k bütçeye daha iyi sistem mi var arkadaş zaten MC ve GTA 5 oynayacagım demiş. Yani ben olsam bu bütçeye AMD kart almazdım saçma.

Bütçe yüksek değil ki. Bu fiyata AMD kart sistem RX 6600 olur ya da Intel Arc 750.

6600 3050'yi tokatlıyor hocam sırf AMD diye alınmaz diyorsanız ben başka bir şey demiyorum iyi günler.

Oyun oynarsa tamam sorun yok ama arkadaş zaten oyun oynamıyor Ray Tracing teknolojisi ile MC oynaması daha makul ve dogru.

Turbox,zeiron,izoly falan alınmaz. Bu markalardan cihaz alırsanız paranızı çöpe atmış olursunuz. Hepsi rezalet sistemler. Bütçenizi söyleyin size güzel bir sistem önerelim. Edit: Bütçeyi görememişim başlıkta,
Biraz çıkın ve şunlardan birisini seçip alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…