10.000TL telefon önerisi

Bütçe
10000-12000

tunahan098

Centipat
Daha fazla  
Yeni bir telefon alacağım. Telefonlardan hiç anlamam o yuzden ne almam gerek emin olamadım. Telefondan oyun falan da oynayacağım bu arada ama oynayacağım oyunlarda öyle telefona acayip yüklenecek oyunlar değil yükleyeceğim en zorlacak oyun PUBG olur herhalde onun dışında Clash Royale tarzı oyunlar yüklerim. 10K-12K civarı bütçe var, ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir telefon alacağım. Telefonlardan hiç anlamam o yuzden ne almam gerek emin olamadım. Telefondan oyun falan da oynayacağım bu arada ama oynayacağım oyunlarda öyle telefona acayip yüklenecek oyunlar değil yükleyeceğim en zorlacak oyun PUBG olur herhalde onun dışında Clash Royale tarzı oyunlar yüklerim. 10K-12K civarı bütçe var, ne önerirsiniz?
Bütçe çıkarsa Nothing Phone 1'in en mantıklı seçenek olacağını düşünüyorum.

13K bandına çıkarsa Nothing Phone 1 yoksa A25 öneririm.

İkisi de alınası telefonlar değil. Hem yazılımsal hem de donanımsal olarak fazla uzun ömürlü telefonlar değil. 2. El uygunsa S20FE Snapdragon modeli öneririm.
Sıfır alıcağım tekrardan söyliyeyim oynuyacağım oyunlar telefonu zorlayacak oyunlar değil o yüzden ona göre bişe tercih etmek istiyorum redminin telefonları alınmaz mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı