Hocam önerin ve fikrin için çok teşekkür ederim. Stokların ne zaman geleceği ve fiyatların şaibeli durumda olması beni biraz korkutuyor. Şimdilik pandemiden dolayıda müzik veya herhangi bi işten para kazanmamda pek mümkün gözükmüyor bunu alıp bi süre idare etmeyi düşünmüştüm ama fikrinide oldukça mantıklı buldum. Parça parçada almayı pek düşünmüyorum hiç kasa toplama tecrübem yok parçalar elimde kalır diye korkuyorum.MSI Mag B550M Bazooka AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B550M Bazooka AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550M Bazooka AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.587,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Patriot Viper Steel Black 16 GB(2x8) 3600 MHz DDR4 PVS416G360C8K Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Steel Black 16 GB(2x8) 3600 MHz DDR4 PVS416G360C8K Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Steel Black 16 GB(2x8) 3600 MHz DDR4 PVS416G360C8K Ram özelliklerini incele, 1.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.738,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Adata XPG Pylon PYLON650B 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG Pylon PYLON650B 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Burası toplam 8000 TL 500TL daha ekleyip stok geldiğinde 1660s alırsın ya da biraz daha ekleyip stok beklersiniz hocam ileriye dönük render sistemi toplamaya çalıştım.
Hocam önerin ve fikrin için çok teşekkür ederim. Stokların ne zaman geleceği ve fiyatların şaibeli durumda olması beni biraz korkutuyor. Şimdilik pandemiden dolayı da müzik veya herhangi bir işten para kazanmamda pek mümkün gözükmüyor bunu alıp bir süre idare etmeyi düşünmüştüm ama fikrini de oldukça mantıklı buldum. Parça parçada almayı pek düşünmüyorum hiç kasa toplama tecrübem yok parçalar elimde kalır diye korkuyorum.
Anladım bir göz gezdireyim. Ti ile Super arasında fark varmı? GameGaraj güvenilir bir sitemi bilginiz varmı?Toplamak kolay tecnhopat videolarını izleyebilirsin haftada 1-2 kere görüyorum 1660 Super stoğu Akakçe'den.
Anladım bir göz gezdireyim. Ti ile super arasında fark var mı? GameGaraj güvenilir bir sitemi bilginiz var mı?
Anladım bunu göz önünde bulundurayım. Parça parça alma fikri aklıma yatıyor ama bu sistemi almaya kalkarsam hangi işlemcili alabilirim fiyatı çok aşmayacak şekilde.Güvenilir bir site ama o sistemde seçtiğiniz işlemciyi almayın Ti ile super arasındaki fark Max 3-4 FPS gerek yok masrafa.
Anladım bunu göz önünde bulundurayım. Parça parça alma fikri aklıma yatıyor ama bu sistemi almaya kalkarsam hangi işlemcili alabilirim fiyatı çok aşmayacak şekilde.
İleride sistemi güncellemek farz gibi duruyor. İntel dizince bütçemi aştığı için hiç gitmemiştim o işe ama İntelli sistemlere bakayım biraz önerin için teşekkür ederim.i5 10400F yeterli ama ileride üst düzey edit yaparım diyip ve sistem güncellemek istemezseniz benim attığım.