10.000TL'ye kadar çift monitör önerisi

Bütçe
10000

Alacağınız monitörler aynı olması şart mı?

Birinci monitör ve ikinci monitör ne amaçla kullanılacak? Sizin için en önemli kriter nedir?

VA panelli monitör çok zorunda kalmadıkça almanızı önermem ghosting sorunu yaşama ihtimaliniz IPS panellere göre daha yüksek ve IPS panele göre VA Panel'in renk değerleri pek iyi değil.

İyi seçim olmuş sadece 27 inch çok büyük olmaz mı sizin için? Masanız ne kadar geniş çünkü 27 inch çok büyük.

1.07 milyar renk ve 1 GtG ms değerine sahip bu bütçe de bu özelliklere sahip daha iyi bir ekran yok.

Yeni fark ettim VA panel yerine başka panel bakabilirsiniz TN panel öneririm

Hocam monitörler aynı olması şart değil ama ikisi aynı olsa güzel olur ama arada çerçeve olmasını istemiyorum çünkü arada boşluk olmasını istemiyorum yayıncılık YouTube için kullanacağım 2. monitör aynı zamanda oyun oynarken o kısımda başka şeyler ile ugraşabilirim önemli kriterler ise Hz değeri ile görüntü kalitesi.

Çift monitör diyor adam 9K iyiymiş ama 10 k ya çift monitör aramak imkansız

Bütçe biraz daha çıksa belki şundan 2 tane alabilirsiniz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…