10.000TL'ye kadar monitör önerisi

Cotaru

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 10.000 TL ve altı, 165 Hz, G-Sync uyumlu, güvenilir bir marka/monitör önerisi istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p

Yeni aldım, renkler konusunda çok memnunum. 320 hertz + pivot özelliğiyle de çok yönlü. En önemli artısı garantisi, gerçekten güvenilir ve uğraştırmayan bir servisi var.

Bu bütçede genelde 2k monitör önerirler. Bilgisayarın elverişliyse (Rtx 4070+) 2k monitörlere göz atabilirsin.

1440p (2k)

Çok önerilen bir model daha, AOC elbette dell kadar kaliteli bir servis sağlamıyor ancak monitörün markasından çok paneli önemli. Bu da sorunsuz bir panel ve renk açısından zengin.

@Krisyra hocam 27'' 2k mönitörü almayı düşünüyorum ama ışın sızma olayları ölü pixel falan beni sinir ediyor bunda da var mıdır?
Işık sızması şans işi ama, IPS glow sorunu IPS panel de kaçınılmaz.

32'' uyar dersen CQ32G4VE öneririm. Gaming gecesinde indirime girebilir. VA panelin siyahları ve kontrast oranı çok daha iyi.

1080p.

Yeni aldım, renkler konusunda çok memnunum. 320 Hertz + pivot özelliğiyle de çok yönlü. En önemli artısı garantisi, gerçekten güvenilir ve uğraştırmayan bir servisi var.

Bu bütçede genelde 2K monitör önerirler. Bilgisayarın elverişliyse (RTX 4070+) 2K monitörlere göz atabilirsin.

1440p (2K)

Çok önerilen bir model daha, AOC elbette Dell kadar kaliteli bir servis sağlamıyor ancak monitörün markasından çok paneli önemli. Bu da sorunsuz bir panel ve renk açısından zengin.

AOC olanı almaya düşünüyorum fakat daha önceden AOC marka hiç kullanmadım arkadaşımda https://www.akakce.com/monitor/en-u...sync-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,635048875.html şu monitörü atmıştı halihazırda ASUS kullanıyorum memnunum sadece upgrade yapmış gibi olacağım fakat AOC'un 300 TL farkla 0.03ms olması çok cazip geldi aradaki 20hzi umursamıyorum sizin düşünceleriniz neler ilk defa AOC ile bir deneyimim olmuş olacak alırsam eğer.

Şansa yukarıdaki arkadaşta bu monitörü atmış aynı anda 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı