Lbs99229
Centipat
Merhaba, internette 10.10.10.128 rakamı gibi bir şey gördüm, ne olduğunu bilmiyordum. Nedense Google'a 10.10.10.128 rakamını yazasım geldi yazdım ama bir şey çıkmadı. Buna benzer bir şey bulunamadı yazısı çıktı. Sonra internete 10.10.10.128 yazdım ve zararlı yazılım falan filan yazıyordu. Bilgisayara virüs bulaşmış mıdır? Kaspersky Free ve Malwarebytes ile tam tarama yapmalı mıyım?
Kaspersky Free ile tam tarama yaptım herhangi bir tehdit bulamadı ve yanlış yazmışım o rakamı url kısmına yazdım.
Kaspersky Free ile tam tarama yaptım herhangi bir tehdit bulamadı ve yanlış yazmışım o rakamı url kısmına yazdım.
Kaspersky Free ile tam tarama yaptım herhangi bir tehdit bulamadı ve yanlış yazmışım o rakamları url kısmına yazdım.Merhaba, internette 10.10.10.128 rakamı gibi bir şey gördüm, ne olduğunu bilmiyordum. Nedense Google'a 10.10.10.128 rakamını yazasım geldi yazdım ama bir şey çıkmadı. Buna benzer bir şey bulunamadı yazısı çıktı. Sonra internete 10.10.10.128 yazdım ve zararlı yazılım falan filan yazıyordu. Bilgisayara virüs bulaşmış mıdır? Kaspersky Free ve Malwarebytes ile tam tarama yapmalı mıyım?
Son düzenleme: