4884FreedomWriter Hectopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #11 USB 2.0 girişini kullanıyordum zaten. montezuma dedi: Bunları da yaptın mı? Hata Grafik ile ilgili duruyor. Clover ile olmuyorsa Chameleon ile dene. Niresh's Yosemite with AMD & Intel Genişletmek için tıkla... Chameleon ile ilgili pek bir bilgim yok. Chameleon ile nasıl boot edebilirim? NOT: İnternette pek açıklayıcı rehber bulamdım, önerilerinizi bekliyorum.
USB 2.0 girişini kullanıyordum zaten. montezuma dedi: Bunları da yaptın mı? Hata Grafik ile ilgili duruyor. Clover ile olmuyorsa Chameleon ile dene. Niresh's Yosemite with AMD & Intel Genişletmek için tıkla... Chameleon ile ilgili pek bir bilgim yok. Chameleon ile nasıl boot edebilirim? NOT: İnternette pek açıklayıcı rehber bulamdım, önerilerinizi bekliyorum.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #12 BIOS'tan USB seçtikten hemen sonra 2 tuşuna yada 1 tuşuna Aralıksız bas. Chameleon bootloader gelir.
4884FreedomWriter Hectopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2015 #13 montezuma dedi: BIOS'tan USB seçtikten hemen sonra 2 tuşuna yada 1 tuşuna Aralıksız bas. Chameleon bootloader gelir. Genişletmek için tıkla... Chameleon bootloader gördüğünüz gibi açılmıyor. Son düzenleme: 12 Eylül 2015
montezuma dedi: BIOS'tan USB seçtikten hemen sonra 2 tuşuna yada 1 tuşuna Aralıksız bas. Chameleon bootloader gelir. Genişletmek için tıkla... Chameleon bootloader gördüğünüz gibi açılmıyor.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2015 #14 BIOS ayarlarını legacy boot olarak ayarladınmı?
4884FreedomWriter Hectopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2015 #15 Evet. Acaba bu sorunların kullandığım sürümle ilgisi var mı?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2015 #16 Niresh imajında hic bir tuşa basmadan denedin mi?
4884FreedomWriter Hectopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2015 #17 montezuma dedi: Niresh imajında hic bir tuşa basmadan denedin mi? Genişletmek için tıkla... Niresh imajını denemedim. montezuma dedi: Niresh imajında hic bir tuşa basmadan denedin mi? Genişletmek için tıkla... Niresh imajını denemeli miyim? Denememi önerirseniz yine belirttiğiniz adımları yapmalı mıyım?
montezuma dedi: Niresh imajında hic bir tuşa basmadan denedin mi? Genişletmek için tıkla... Niresh imajını denemedim. montezuma dedi: Niresh imajında hic bir tuşa basmadan denedin mi? Genişletmek için tıkla... Niresh imajını denemeli miyim? Denememi önerirseniz yine belirttiğiniz adımları yapmalı mıyım?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2015 #18 Ben chameleon boot için Niresh kullanmalısın dedim. Bizim imajlarda chameleon desteği yok nitekim.
4884FreedomWriter Hectopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2015 #19 montezuma dedi: Ben chameleon boot için Niresh kullanmalısın dedim. Bizim imajlarda chameleon desteği yok nitekim. Genişletmek için tıkla... Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Bu rehberi kullanıp sonucu paylaşırım. montezuma dedi: Ben chameleon boot için Niresh kullanmalısın dedim. Bizim imajlarda chameleon desteği yok nitekim. Genişletmek için tıkla... Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Rehberi kullanarak 10.10.1 sürümünü DMG image olarak indirdim, win32 ile USB'ye yazdım. Legacy ayarlarda USB'den başlattım fakat bootloader gelmedi ve windows açıldı. montezuma dedi: Ben chameleon boot için Niresh kullanmalısın dedim. Bizim imajlarda chameleon desteği yok nitekim. Genişletmek için tıkla... Bu konu kapanmalı denemediğim kombinasyon, denemediğim Mac sürümü kalmadı. Zaten kurmak için hevesim kalmadı. Buraya konu açmadan önce de uğraşıyordum, daha da zaman kaybına gerek yok.
montezuma dedi: Ben chameleon boot için Niresh kullanmalısın dedim. Bizim imajlarda chameleon desteği yok nitekim. Genişletmek için tıkla... Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Bu rehberi kullanıp sonucu paylaşırım. montezuma dedi: Ben chameleon boot için Niresh kullanmalısın dedim. Bizim imajlarda chameleon desteği yok nitekim. Genişletmek için tıkla... Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Rehberi kullanarak 10.10.1 sürümünü DMG image olarak indirdim, win32 ile USB'ye yazdım. Legacy ayarlarda USB'den başlattım fakat bootloader gelmedi ve windows açıldı. montezuma dedi: Ben chameleon boot için Niresh kullanmalısın dedim. Bizim imajlarda chameleon desteği yok nitekim. Genişletmek için tıkla... Bu konu kapanmalı denemediğim kombinasyon, denemediğim Mac sürümü kalmadı. Zaten kurmak için hevesim kalmadı. Buraya konu açmadan önce de uğraşıyordum, daha da zaman kaybına gerek yok.