Çözüldü 10.11.4 Kurulumda Disk İzlencesi HDD Görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hangi imaj ile deniyorsun bu arada?
Ayrıca SATA Portları değiştirip dene.
10.11.4 Desktop RAW İmajı ile deniyorum harddiskin sata portlarında sıkıntı yok yerini değiştirdim yine olmadı Abim.

Tamamdır bu şekilde yaptım şimdi temiz Windows 10 yüklü 100 GB'lık Bir bölüm oluşturayım Apple Hfs ve Windows 10'un yanına Os X yükleyeyim bu yol doğru mudur?
Daha önceki yüklemelerimde diskin tamamını biçimlendirip önce Mac Os X yüklüyordum disk izlencesinden bir de Windows için(Windows yüklenecek şekilde) bir bölüm biçimlendirip öyle kuruyordum...

Tamamdır kurulum başladı herşey bitince bir rehber konusu oluşturabilirim

Dosya Ekleri

• awdw.PNG
    13,6 KB · Görüntüleme: 314
Disk izlencelerinde HDD'ni ikiye böldüğünde ilk bölüntüyü OS X için GPR/ GUID olarak formatla. İkinci Bölüntüye hiç bir şekilde dokunma. Windows bu bölüntüyü kurulumda tanıyacaktır.Bu Windows'uda UEFI olarak çalıştırmana imkan sağlar.

Günaydın EFI dosyalarını kopyalama işlerinde takıldım yardımcı olur musun? Kurulumu yaptım usb den de kurtulmak için boot dosyaları nerden alıp nereye atacağım efi

Tamamdır usb den kurtuldum OS X ve Windows 10 bir pc de çalışıyor ekran kartımı ve ses sürücüsünü aktif edemedim ekran kartı Nvidia Gtx 770 - Ses sürücüsü Windows'ta Realtek high definition

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…