izzet33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 88 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2016 #21 montezuma dedi: Konu burada: Intel/AMD/NVIDIA Kurulumu ve Sorunlarının Çözümü Genişletmek için tıkla... Ben bu kadar hızlı geri bildirim yapan anında yanıt veren görmedim Teşekkür ederim. Ben Yapamadım şu Grafik Kartı sürücü güncellemeyi yardımcı olabilir misin ? Ekran kartım Nvidia Gtx 770 2 Gb. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2016
montezuma dedi: Konu burada: Intel/AMD/NVIDIA Kurulumu ve Sorunlarının Çözümü Genişletmek için tıkla... Ben bu kadar hızlı geri bildirim yapan anında yanıt veren görmedim Teşekkür ederim. Ben Yapamadım şu Grafik Kartı sürücü güncellemeyi yardımcı olabilir misin ? Ekran kartım Nvidia Gtx 770 2 Gb.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2016 #22 Anlatacağım şeyler yine rehberdeki gib olacak. Zİra rehberler gayet açık. Dikkatlice incelersen sorunu çözebilirsin. Kolay gelsin.
Anlatacağım şeyler yine rehberdeki gib olacak. Zİra rehberler gayet açık. Dikkatlice incelersen sorunu çözebilirsin. Kolay gelsin.
izzet33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 88 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2016 #23 montezuma dedi: Anlatacağım şeyler yine rehberdeki gib olacak. Zİra rehberler gayet açık. Dikkatlice incelersen sorunu çözebilirsin. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Abi kafa basmadı benim ya uğraşıyorum yapamadım bir türlü el atabilir misin?
montezuma dedi: Anlatacağım şeyler yine rehberdeki gib olacak. Zİra rehberler gayet açık. Dikkatlice incelersen sorunu çözebilirsin. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Abi kafa basmadı benim ya uğraşıyorum yapamadım bir türlü el atabilir misin?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2016 #24 Sevgili İzzet Rehberleri dikkatlice incele.
izzet33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 88 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2016 #25 montezuma dedi: Sevgili İzzet Rehberleri dikkatlice incele. Genişletmek için tıkla... Hocam Bayağı oldu bu işlerle uğraşmayalı o yüzden. Bir de iş yaparken kaza geçirdim alnım açıldı, dikişli şu an. Haliyle rahatsız oluyorum. Bakıyorum rehbere ama anlayamadım.
montezuma dedi: Sevgili İzzet Rehberleri dikkatlice incele. Genişletmek için tıkla... Hocam Bayağı oldu bu işlerle uğraşmayalı o yüzden. Bir de iş yaparken kaza geçirdim alnım açıldı, dikişli şu an. Haliyle rahatsız oluyorum. Bakıyorum rehbere ama anlayamadım.