10-11 bin TL 2. el monitör dahil sistem önerisi

i3-8100
Rx 570 4 gb
16gb corsair ddr4 2400
Asrock h310m
Samsung 500 ssd, 1 tb seagete hdd
High power 500w 85 sertifika psu var
Monitor lg lps 75hz 24inc 4ms idi sanirim onu da verebilirim.
Isimi gorur ilgimi cekti dersen kafandaki rakami soylersin iletisime gecebilirsin.Ben bu saydigin oyunlarin hepsini hatta daha guncelleri bile oynuyorum pc rahat 2 senedir yatiyor hic bir sikinti,tamir görmedi. konsol alacagim o yuzden satmak istiyorum maksat birinin işi görülsün.

Acamaz dedimmi ben? Git RX 570 le orata ayarlarda GTA 5 oyna bakalim 60FPS alabilecek misin kendim kullandim ekran kartini oradam biliyorum mide bulandirici grafiklerle anca akici oynanis sagliyorsun.

Spider-Man God of War'ı bile rahat oynatabilirken GTA 5'i mi kötü grafiklerle oynatacak şu çok bilmiş gibi yorum yapmayı bırakın be kardeşim gelmis o ekran kartını i3 2. nesil ile kullanıp karta laf salıyor bende i3 2.nesil ile RTX 4060 kulanayım ama ekran kartına çöp diyeyim

Dayi eski kart eski iste eskı ben 3060 la Spider-Man zor oynuyorum Allah asknia YT'den baktigin teslere aldanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…