whoisnextttt Femtopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 1 24 Temmuz 2020 #1 Merhabalar. Monitör hariç maksimum 11 bin TL bütçe ile sistem toplamak istiyorum. 2K 144Hz monitör ile kullanacağım. Aşağıdaki gibi bir sistem kendi araştırmalarıma göre yaptım. Sizlerden de tavsiye almak isterim. Pc Toplama Sihirbazı Dosya Ekleri dasdas.jpg 70,1 KB · Görüntüleme: 63
Merhabalar. Monitör hariç maksimum 11 bin TL bütçe ile sistem toplamak istiyorum. 2K 144Hz monitör ile kullanacağım. Aşağıdaki gibi bir sistem kendi araştırmalarıma göre yaptım. Sizlerden de tavsiye almak isterim. Pc Toplama Sihirbazı
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 24 Temmuz 2020 #2 Bütçe monitör dahil değil sanırım monitör için bütçe nedir? Tek tek alıp montaj yapabilir misiniz yoksa montajlı mı istiyorsunuz?
Bütçe monitör dahil değil sanırım monitör için bütçe nedir? Tek tek alıp montaj yapabilir misiniz yoksa montajlı mı istiyorsunuz?