10-12 bin TL 3 fanlı sıvı soğutma önerisi

maglchenes

Centipat
Daha fazla  

12 bin TL'ye gerek yok hocam bende Arctic Liquid Freezer III 420 mm var fazlasıyla yetiyor 360 olanı da iyidir.

Hepinize teşekkürler. Arctic Liquid Freezer III 360mm sıvı soğutucuda karar kıldım.

12 bin TL'ye gerek yok hocam bende Arctic Liquid Freezer III 420 mm var fazlasıyla yetiyor 360 olanı da iyidir.

Hocam attığım kasa için 360mm mi daha iyi olur, yoksa 420mm mi sizce? @erme, @FENERBAHC3.

Demek istediğim görsel olarak. Aynı fiyatlar aşşağı yukarı, gördüğüm üzere.

Hepinize teşekkürler. Arctic Liquid Freezer III 360mm sıvı soğutucuda karar kıldım.

Hocam attığım kasa için 360mm mi daha iyi olur, yoksa 420mm mi sizce? @erme, @FENERBAHC3.

Demek istediğim görsel olarak. Aynı fiyatlar aşağı yukarı, gördüğüm üzere.

420 daha iyi olur ama kasa 420 mm desteklemiyor sanırım baktım da. Mecbur 360 mm alacaksınız.

Demek istediğim görsel olarak. Aynı fiyatlar aşağı yukarı, gördüğüm üzere.

Ben kasa olarak DeepCool CH780 kullanıyorum yaklaşık 2 ay önce yeni kasa topladım kendime. Her kasa 420 mm desteklemiyor.

Ayrıca kasayı almadıysanız LANCOOL III'ı kasayı inceleyebilirsiniz kapağı menteşeli ve 420 mm sıvı soğutma sığdığı için bir bakın belki hoşunuza gider.

Pardon yanlış yazmışım lancool 3 olacaktı 2 yazmışım.

Son düzenleme:
420mm daha ucuz daha mı iyi 360'dan?

Bende bunu almayı düşünüyorum, görüntü önemi sıfır bütün olay performans ve düşük ses.

Kasa HAF700.

Vallahi pek ses gelmiyor güzel bence radyatörü diğer markalara göre biraz daha kalın o yüzden soğutması da iyi ayrıca Liquid Freezer 3'lerde işlemci soğutucunun üstünde küçük bir fan var VRAM'leri soğumak için pompanın üstünde ve kasanız uyumlu görünüyor 480 mm desteği var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı