10-12 Bin TL Arasında Laptop Önerisi

megastasyon

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Fizik Mühendisi
Merhaba arkadaşlar.

Üniversiteye başladım şu anda masaüstü mü toplasam yoksa laptop mu alsam karar veremedim.

Acaba belirtilen fiyat aralığında 8.nesil i7 işlemcili en az 1070 ekran kartlı ve hafif bir laptop önerebilir misiniz?

Hocam yüksek performans her zaman masaüstündedir.Sanırım o fiyata gtx 1070'li laptop vardı.
Casper içinize sinmediyse bunu alabirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20180929-213226.png
    179 KB · Görüntüleme: 64
Casper Acer gibi markalara uzağım. Zamanında uğraştırdılar beni. Ayrıca casper önerinizin ekranı 4k. Bence 1070ti dan itibaren 4k rahat rahat olur. 1070 bence 2k ekran kartıdır.

Sebep nedir? Daha iyilerini önerebilirmisiniz?

Sebep nedir? Daha iyilerini önerebilirmisiniz?
Tecrübe. Isı. Kalitesiz malzeme kullanımı.
Kendim bizzat kullanmadım ama çevremde birçok kullanan oldu. Eski modelleri de, yakın geçmişteki modelleri de. Tek bir modele dayalı olarak söylemedim. Yeni modelleri bilemem ama böyle bir markaya; Asus, MSI, Lenovo, Dell gibi markalar varken para vermem, önermem. Ben önermemek için yazdım konuya, uzak dursun diye. 12 bin Lira yüksek bir mebla, Casper ile harcanmamalı. Dell'in iş istasyonu olarak Quadro'lu laptop'unu da kullandım, masaüstü versiyonunu da. Lenovonun birden fazla modellerde laptop'unu deneyimleme fırsatım oldu, hepsi malzeme kalitesinden kendini belli ediyor. MSI'ın Gaming Book'unu denedim, o da aynı şekilde kendini direk malzeme kalitesinden belli ediyor. Şuan ASUS'un laptop'unu kullanmaktayım 4 yıldır, hiç bir sorun çıkartmadı bana. Sadece son zamanlarda ısınmaya başlamıştı (normal olarak, termal macun kurumuş), termal macunu yeniledim ve ilk aldığım gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…