10-12 bin TL ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
10-12

teokrasy

Centipat
Daha fazla  
Anakart Bazooka ama hangi modeli bilmiyorum (M.2 SSD girisi yok).
İşlemci i5 6. nesil.
Şu an ki e. Kartim RX 480 8 GB 256 bit.
Intel'in Arc 16 GB'lik (256 bit) modellerine falan bakıyorum, kullanan varsa tavsiyesini merak ediyorum.

Anakart Bazooka ama hangi modeli bilmiyorum ( M.2 SSD girisi yok).
İşlemci i5 6. nesil.
Şu an ki e. Kartim RX 480 8 GB 256 bit.
Intel'in Arc 16 GB'lik (256 bit) modellerine falan bakıyorum, kullanan varsa tavsiyesini merak ediyorum.

Intel'i bir konuda çok gömmüşlerdi. Net bir şey diyemem ama 7600 XT bakabilirsin. 2. el baksan daha iyileri var. İşlemciyi görmemişim ekran kartından biraz kısıp işlemci değiştirsek daha iyi olur gibi, Intel bilgim yok ama yine de söyleyeyim dedim.

Arc 580 hakkında bir fikriniz var mı ?
580 ve 780 di galiba bu kartlara bakıyorum ama
B580 alınmaz, sanırım bunun için rehber hazırlamam gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Problemler bu şekilde maalesef. Kart AAA oyunlarda 1440p'de güzel performans verirken eski oyunlarda, rekabetçi oyunlarda sıkıntı çıkartıyor. Rebar kapalı iken bariz kötü performans veriyor. Bütçe dostu CPU'lar ile doymuyor, yanına high end cpu felan istiyor. Zaten oyun testlerinde iyi performans verme sebebi test edenlerin cpu bottlencki sıfır yapmak için yanına high end cpu koymaları. Bu sebeplerden ötürü tavsiye etmiyorum B580'i. Dediklerimin detaylı anlatımı videolarda var.

Tavsiyem anakart, işlemci ve ram değiş. En azından AM4'e geç ki 12bin bütçeye AM5 geçebilirsin. Şimdi senin o güçte bir ekran kartı alıp takmanın hiçbir mantığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…