10-12 bin TL NFC olan Android telefon önerisi

Makaleler
2
Arkadaşlar selam, NFC özelliği olan Android cihaz arıyorum. 2. telefon olarak alacağım, sıklıkla harita kullanılacak ve Bluetooth ile müzik dinlenecek, şarjı da iyi giderse iyi olur.
10-12 bin TL bütçe ayırdım, mümkünse daha aşağısı.

Türk Telekom bayisinden veya mevcut telefon faturası üzerine taksit yapan herhangi bir bayiden, mağazadan almayı düşünüyorum, internetten almayacağım. Şimdiden teşekkür eder, iyi sosyaller dilerim.

Son düzenleme:

Samsung Galaxy A24 olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

A25 bir tercih olabilir.

A25 bir tercih olabilir.
3 öneri de A serisinden geldi, teşekkürler. Fatura üzerinden ödeme yapılabiliyorsa alacağım, farklı modellerden önerileriniz var mıdır?

3 öneri de a serisinden geldi, teşekkürler. Fatura üzerinden ödeme yapılabiliyorsa alacağım, farklı modellerden önerileriniz var mıdır?

Bütçenizin biraz üstü Nothing Phone 1 var. Telefoncu fiyatları nasıldır bilmiyorum kalan telefonlar fiyatını hak etmiyor bence.

Bütçenizin biraz üstü Nothing Phone 1 var. Telefoncu fiyatları nasıldır bilmiyorum kalan telefonlar fiyatını hak etmiyor bence.
Teşekkür ederim, 2. telefon olarak alacağım için bu kadar bütçe ayırmadım. Bir de bayiden fatura üzerine fiyatlarına bakmak lazım.
Önerilerinizi not aldım. Telefonu alınca güncellerim konuyu, teşekkür ederim herkese.

Redmi Note 13 aldım arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…