Arkadaşlar hepinize merhaba.
10-12K bütçe aralığında, kasmayacak bir laptop önerisi istiyorum.
Laptopu sadece ofis programları ve fatura kesmek için kullanacağım. Oyun için kullanılmayacak. Tek isteğim kasmasın ve donmasın. Akıcı bir şekilde işlerimi halledebileyim. 2K fazla ver şunu al daha kârlı gibi önerilerinizede açığım ama bütçeyi 12K olarak baz alın. Tercihim vatan, Teknosa gibi mağazalardan almak. Hepinize teşekkürler.
Sırf bahsettiğiniz şekilde kullanacaksanız şahsi tavsiyem işlemci nesili çok eski olmayan, 8 GB ramli 5.000 TL bandında ikinci el bir laptop almanız. HDD var ise kendiniz SSD alıp takarsınız.
Acer Aspire 3 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bunlar sizce nasıl ? Aradaki farka değer mi sizce ? Ben açıkçası böyle kasan donan bilgisayarlara çok tahammül edemiyorum.O yüzden hani 3-5 fazla olsun beni daha güzel götürsün desem bunlar nasıldır ?
Birde kusura bakmayın başta belirtmeyi unuttum ama evrakları , faturaları vs tutacağım için ssdsi yüksek olmalı.Ya da fazladan ssd takma yeri olmalı ki ben sonradan ekleme yapabileyim