adeemaay Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi 10-12k bandında tablet arıyorum. Ders çalışma amaçlı kullanılıcak kalem özelliği de olursa iyi olur.
Arkadaşlar merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi 10-12k bandında tablet arıyorum. Ders çalışma amaçlı kullanılıcak kalem özelliği de olursa iyi olur.
Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.966 Çözümler 7 28 Temmuz 2025 #2 Aynı amaç için Samsung s9FE almıştım not tutmak için gayet iyi ve işimi görüyor, öneririm.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.739 Çözümler 49 Yer Bursa 28 Temmuz 2025 #3 adeemaay dedi: Arkadaşlar merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi 10-12K bandında tablet arıyorum. Ders çalışma amaçlı kullanılacak kalem özelliği de olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bütçen çok arada bütçe artarsa iPad 11 al pişman etmez.
adeemaay dedi: Arkadaşlar merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi 10-12K bandında tablet arıyorum. Ders çalışma amaçlı kullanılacak kalem özelliği de olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bütçen çok arada bütçe artarsa iPad 11 al pişman etmez.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.025 Makaleler 15 Çözümler 477 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Temmuz 2025 #4 Samsung S10 FE (bütçe çıkmazsa S9 FE) ve iPad 11 varken önerilmez ama yine de alternatif olarak atayım: https://www.hepsiburada.com/honor-p...anced-tablet-kilif-kalem-gri-pm-HBC00007XNDAM Bu da klavyesi için: Huawei MatePad 11.5”S 8+256GB PaperMatte Edition KLAVYE+KALEM (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları Dediğim gibi, çıkamıyorsanız S9 FE devam.
Samsung S10 FE (bütçe çıkmazsa S9 FE) ve iPad 11 varken önerilmez ama yine de alternatif olarak atayım: https://www.hepsiburada.com/honor-p...anced-tablet-kilif-kalem-gri-pm-HBC00007XNDAM Bu da klavyesi için: Huawei MatePad 11.5”S 8+256GB PaperMatte Edition KLAVYE+KALEM (HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları Dediğim gibi, çıkamıyorsanız S9 FE devam.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.739 Çözümler 49 Yer Bursa 28 Temmuz 2025 #5 HakanXD dedi: Bütçen çok arada bütçe artarsa iPad 11 al pişman etmez. Genişletmek için tıkla... Şahsen S9 FE modeline o kadar para vereceğime en büyük handikapı Google olmaması olan bu modeli alırdım param cebimde kalırdı kalemsiz model Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HakanXD dedi: Bütçen çok arada bütçe artarsa iPad 11 al pişman etmez. Genişletmek için tıkla... Şahsen S9 FE modeline o kadar para vereceğime en büyük handikapı Google olmaması olan bu modeli alırdım param cebimde kalırdı kalemsiz model Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da