Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...
www.technopat.net
Öğrenciysen ya da tanıdığın varsa öğrenci indirimi ile Samsung Shoptan 10k'ya alabilirsin
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...
www.technopat.net
Öğrenciysen ya da tanıdığın varsa öğrenci indirimi ile Samsung Shoptan 10K'ya alabilirsin
Merak ettim monitör 1 günde geldi. Kurulumu yaptım ayarlarda gsync seçeneği çıktı. Eski monitörümde bu ayar yoktu. Benim bildiğim bu monitör sadece freesync destekliyordu. Gsync kullanılabiliyor mu bu monitörde?
Merak ettim monitör 1 günde geldi. Kurulumu yaptım ayarlarda gsync seçeneği çıktı. Eski monitörümde bu ayar yoktu. Benim bildiğim bu monitör sadece freesync destekliyordu. Gsync kullanılabiliyor mu bu monitörde?
The Samsung Odyssey G6 S32BG65 is a 1440p gaming monitor, part of the 2022 Odyssey gaming lineup. It has a 1000R curved 32-inch screen, built with a VA panel. It...
www.rtings.com
Rtings compatible yazmışsa daha üstüne başka bir şey demeye gerek yok. G-Sync destekliyor.
Bu bütçede hikayeli oyunlar, dizi film için daha iyi monitör olmadığı için başka önerim yok