10-12 bin TL'ye 2K monitör önerisi

mustafassulun

Attopat
Panel önermiyorum. Bütçe ve ağırlıklı olarak ne kullandığını söylersen ona göre monitör önerebilirim

10-12K arası. 2K olursa iyi olur.

Önceki monitörüm VA paneldi neredeyse hiç ışık sızması yoktu ama renk doygunluğu berbattı.

FPS, hikayeli oyun, film dizi keyfine bakıyorsan G6 G65B.
Hardcore FPS oynuyorsan bütçe çıkarsa VG27AQML1A çıkmazsa GS27qxa

Hikayeli oyun ve film dizi daha ağırlıklı benim için FPS olarak da sadece Valorant başka bir şey yok.

2K ve renk doygunluğu iyiyse sorun yok.

Hikayeli oyun ve film dizi daha ağırlıklı benim için FPS olarak da sadece Valorant başka bir şey yok.
O zaman G6 G65B tam sana göre.

Öğrenciysen ya da tanıdığın varsa öğrenci indirimi ile Samsung Shoptan 10k'ya alabilirsin

Değilim ama ekran kartım NVIDIA monitör ise G-Sync desteklemiyor. Başka öneriniz var mı?

Aşağıda G-Sync ile uyumlu değil yazıyor. Neyse hocam buna denk başka bir monitör var mı öneriniz?

@235742 konuda yazıyor da başka yerde yazanı görmedim. G-Sync desteği

Son düzenleme:
Aşağıda G-Sync ile uyumlu değil yazıyor. Neyse hocam buna denk başka bir monitör var mı öneriniz?

@235742 konuda yazıyor da başka yerde yazanı görmedim. G-Sync desteği

Rtings compatible yazmışsa daha üstüne başka bir şey demeye gerek yok. G-Sync destekliyor.

Bu bütçede hikayeli oyunlar, dizi film için daha iyi monitör olmadığı için başka önerim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…