10-12 bin TL'ye AMD işlemci tavsiyesi

Oğuzhan.z

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.

Acil bir konuda yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Sistemimi güncelledim fakat işlemcide takıldım önerilerinizi bekliyorum.

Anakart.
Ekran kartı.
RAM.
SSD.
Soğutucu.
Kasa.

Böyle bir sistemim var ve işlemci eksiğini tamamlamak istiyorum.
Bugün Gaming gecesinde Ryzen 7 9700X 9.500 TL bandına düşmüştü sizde almamakla hata mı yapmışım?
Bütçemde aslında 10-12K bandında.
Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Ryzen 7 9700X bence çok iyi olurdu, bir daha indirime düşerse bence alabilirsiniz.

9700X alın hocam. Tek rakibi 7600x3D onu da renderda tokatliyor ve oyun performanslari denk.

Ekran kartindada 7700xt var ayni fiyata biraz daha eklersenizde 7800xt var. 6700xt sacma olmus.

Ryzen 5 7600x3D den bahsediyorum hocam. Cok tutulmus bir islemci degil ama performansi sırf oyun icin iyidir.
Hocam 9700X ile 7800x3D önbellek ihtiyacı yoğun olmayan oyunlarda neredeyse aynı performansı veriyor ondan sordum

Hocam 9700X ile 7800x3D önbellek ihtiyacı yoğun olmayan oyunlarda neredeyse aynı performansı veriyor ondan sordum

12 13K bandindaki tek rakibi 7600x3D demek istemistim hocam. 9700X cok iyi bir islemci zaten. 7600x3D de performans olarak 7800x3D'nin hemen ensesindedir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Izleyebilirsinz hocam aşırı yakinlar.

Hocam ben onun yarı fiyatına aldım neredeyse şuan sistem için link olarak koydum

Ryzen 7 9700X bence çok iyi olurdu, bir daha indirime düşerse bence alabilirsiniz.
Teşekkürler hocam tekrar yakalarsam alacağım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…