10-12 bin TL'ye APU sistem önerisi

Sensensenoglim

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fazla bütçe yok 2. el için de ilgilenecek adam yok. APU sistem alayım kafamı yormayayım istiyorum.
GTA 5'i CS'yi falan rahat oynatan APU sistem lazim. Uzun vadeli olsun üzmesin. Zaten öyle aman aman çok oyuncu değilim. Günde 2 saat oynar işime bakarım.

Arkadaşlar fazla bütçe yok 2. el için de ilgilenecek adam yok. APU sistem alayım kafamı yormayayım istiyorum.
GTA 5'i CS'yi falan rahat oynatan APU sistem lazim. Uzun vadeli olsun üzmesin. Zaten öyle aman aman çok oyuncu değilim. Günde 2 saat oynar işime bakarım.

MediaMarkt'ta 15bin TL'ye bir sistem var linkini atamadım Intel i3 12100F H610M anakart ve inter Arc A750 var yükseltebiliyorsan bütçeni fiyatı gayet uygun ve güzel bakmanı öneririm. Bu fiyata ekran kartsız sistemler satıyolar saçma fiyatlara bence çok iyi bir alternatif olabilir.

MediaMarkt'ta 15bin TL'ye bir sistem var linkini atamadım Intel i3 12100F H610M anakart ve inter Arc A750 var yükseltebiliyorsan bütçeni fiyatı gayet uygun ve güzel bakmanı öneririm. Bu fiyata ekran kartsız sistemler satıyolar saçma fiyatlara bence çok iyi bir alternatif olabilir.

Maalesef kankam

Hocam rahat oynatan diye bir şey yok yani orta derecede oynatır.

İyi mi bu sistem?

Son düzenleme:
Bende ekran kartı olan bir model bak bence diordum eğer ekran kartı çok önemli değilse senin için başka sistemlere bak bu sistemdeki işlemci yerine Ryzen 5 7500Fli alabilirsin.

Yukarıda zaten belirtmişsin fakat 2. elden sistem toplamak seni birkaç sene boyunca APU sistemden daha fazla idare eder. Hem de ileride satarken daha iyi fiyata satabilirsin. Alacağın APU sistemin FPS değerleri seni CS2'de vs. tatmin etmeyebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı