10-12 bin TL'ye monitör dahil sistem toplama önerisi

Bütçe
10-12K
Kankam adam monitör dahil 12k diyor geçmiş mesajlari okursan 500 TL nin hesabı yapılıyor burada bu attığın kasayı alamaz arkadaş daha bunun kargosu felan girmiyorum bile, evet attığın kasa güzel fiyat olarakta mantikli doğru soyluyosun bütçesi olan biri için güzel fiyat. ayrıca dipnot geçeyim 2060s 1080 ti dan daha performanslı değildir 1080 ti 4060 la denktir neredeyse performans olarak

İyiliği tartışılır 5 FPS az aliyor oyunlarda 1080 Ti'dan 2060 super ısınma konusunu ve güncel enerji harcamasini nm mimarisini de hesaba katarsak bence daha iyi kankam hersey FPS değildir

Bir de güzel kasalar var işte bende alamayacağı için attım sen. D güncel işlemci ve ekran kartı bulabiliyorsan monitör dahilinde 12 bine alayım 2tane

Benim attığım sistem 570 li olana 2.el ekran kartı alana kadar idare eder 12400 işlemci ve anakart falan güncel ekran kartı piyasası düşünce alır bitene ikinci elden ekler upgrade eder mantık budur

Satılması normal piyasa belli yani bir de buldum diye benim yoruma. D o kadar ters yapiyorlardi en azindan çalışıyorlardı Allah'in sopası yok istisnalar kaideyi bozmaz 1 tane buldun diye piyasa o demek değildir

Annesi fena kızdı zaten ona sistem topladım diye.
@SerdarT35 hocam mükemmel bir haberim var, sahibindende 400 TL indirim varmış bilgisayar kategorisinde.
Komisyon dahil 3800'e geliyor şuanda.
Hocam indirim zaten vardı hatta ondan da yararlanıyordum. Şunu 3500'e çekebilirsen tercih ederim ama çekemezsem sanırsam sizin oradaki Asus ile görüşmek gerekecek

Annesi fena kızdı zaten ona sistem topladım diye.

Hocam indirim zaten vardı hatta ondan da yararlanıyordum. Şunu 3500'e çekebilirsen tercih ederim ama çekemezsem sanırsam sizin oradaki Asus ile görüşmek gerekecek
Amd sıcak bakıyor musun bakıyorsan ona göre Kart aticam rx 5700 xt

@SerdarT35 ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…