10-12 bin TL'ye monitör dahil sistem toplama önerisi

Bütçe
10-12K
Çıkmaz maalesef hocam.

700 değilde 1000'e 600-650W falan bulabilir miyim?

Bu da fena değil, yüksek ihtimalle bunu tercih ederim param güvendeyi kabul ederse.
En üstteki en mantıklısı gibi. Pazarlıkla komisyon dahil 1000'e getirirsen süper olur.
Bende de bu aynı modelin (Xigmatek X-Power) 500W versiyonu vardı bir zamanlar, çok güzel PSU.
En ufak sorun yaşamadım, sonra da arkadaşıma sattım şuanda da o kullanıyor. 6 senedir sorunsuz çalışıyor. (Gerçi ilk 5 senesinde GT 710 ile kullanıldı, çok yüke de girmedi garibim...)

https://shbd.io/s/iNQRH6yy. Bu işinizi fazla fazla görür 12v girisinden 550w veriyor
Eeeeeh işte, güzel bir marka değil ne yazık ki. 250W güç tüketen bir ekran kartı var sistemde, bence bu sistem buna emanet edilmez.

Son düzenleme:
Buradakilerde xigmatek hariç param güvende yok, ama xigmatek alınabilir iyi markadır kendimde aynı psu yu kullaniyorum

@bdxmrz @FehmiDogru.js @oyuncu17 hocalarım adam ekran kartını param güvende ile vermiyor, yani sistemin en önemli parçası gitti. Piyasada başka param güvende ile veren de yok. Tekrardan 2k'ya 1060 düşünsek olur mu?

Bu sistem çöp olur 1060 ile diğer attığım 1070 ti alın 750 TL fazla vericeksiniz sadece pazarliklada inebilir.
Pazarlıkla ne kadar indirebilirim ki hocam şuan bütçenin tam sınırlarında dolanıyoruz.

Pazarlıkla ne kadar indirebilirim ki hocam şuan bütçenin tam sınırlarında dolanıyoruz.
Acil yazmış cep nosuda var bence arayıp bir konuşun iyi bir karta benziyor bu fiyata 1080 ile denk performans veriyor yanlış hatırlamıyorsam

@bdxmrz @FehmiDogru.js @oyuncu17 hocalarım adam ekran kartını param güvende ile vermiyor, yani sistemin en önemli parçası gitti. Piyasada başka param güvende ile veren de yok. Tekrardan 2k'ya 1060 düşünsek olur mu?
Hocam şu ilan da var, param güvende yok ama biraz zorlansa açar gibi hissettim:

İki kere yazmışlar hocam yine de hayır demiş ikna etmesi zor gibi.
3750 TL ama pazarlıkla 3500'e zorlanır. Ayrıca 1070 değil 1070 Ti, dikkatini çekerim

Bi de bu var ancak tek fanlı model, soru-cevapta 3300'e okey demiş.

Yazdım hocam 3k diye yavaş yavaş çekeceğim aşağı.
Tek fanlı modeli içim hiç ısınmadı, zaten Vatan'da 24k demesi biraz cahil havası uyandırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…