10-13 bin TL'ye monitör önerisi

Bu fiyat bandinda şu an mantikli ama arkadaslarin attığı ML1a modelini alman daha iyi olur. G65B daha iyi bir monitor dogal olarak direkt gecmek pek mantikli degil.

Dediğim gibi 1 hafta tecrübe etme sürem oldu ve oldukça beğenmiştim. Curved olayını da sevmiştim. Muhtemelen tekrar aynısını alacağım gibi duruyor.

Dediğim gibi 1 hafta tecrübe etme sürem oldu ve oldukça beğenmiştim. Curved olayını da sevmiştim. Muhtemelen tekrar aynısını alacağım gibi duruyor.

Bu fiyata iyidir hocam öneririm.

Maalesef hocam çok çabaladım ama iade edeceklerini söylediler N11'den aldım. Üstelik Samsung'un yetkili satıcısından almıştım.
Neden değişim yapamıyorsun ki. Bende aynı yerden aldım servise verdim. Yeni gelenler de hep ölü pikselli geliyor okuduğuma göre. Durum devam ederse bütçe artıracağım

Neden değişim yapamıyorsun ki. Bende aynı yerden aldım servise verdim. Yeni gelenler de hep ölü pikselli geliyor okuduğuma göre. Durum devam ederse bütçe artıracağım.

Hocam vallahi çok denedim ama yapmadılar. Ölü pixel gölgeleme gibiydi daha kötüydü yani, birisi de renkli pixeldi, 1-2 tane olsa iade etmemeyi bile düşündüm zamdan sonra.

Nereden denedin hocam serviste mi yapmadılar n11 mi yapmadı, Samsung mu? Aynı durumdayım servis değerlendireceğini söyledi. Ben 10.700₺ye aldım iade edip alamam ürün fiyatı arttı o yüzden servise değişim için verdim.

Bende ghosting falan yoktu 4 tane ölü piksel var sadece.

İkisi de, N11 yardımcı olacağını söylese de bir sonuç çıkmıyor o işten, muhtemelen ellerindeki hasarlı ürünleri bize ucuza kitlediler. Şu an en ucuzu 13K ve üzeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…