Hocam konu gözükmüyor.Alttaki konu üzerinde paylaşmış olduğum konu içerisindeki EFI dosyasını kullanın. Ama daha öncesinde sistem bilgileri belirtin.
Tamamdır.Hocam konu gözükmüyor.
Alttaki konu üzerinde paylaşmış olduğum konu içerisindeki EFI dosyasını kullanın. Ama daha öncesinde sistem bilgileri belirtin.
OpenCore: macOS Big Sur 11.7.4 Intel & AMD kurulum imajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
23 numaralı Config dosyasının adını config.plist olarak değiştirin.
Benim konu içerisinde harici olarak paylaştığım dosya. İstersen direkt link paylaşıyım.Kendi elimde olan dosyayamı yoksa sizin attığınız dosyayamı.
Benim konu içerisinde harici olarak paylaştığım dosya. İstersen direkt link paylaşıyım.
Benim paylaşmış olduğum konudaki sürüm Apple'ın en son çıkardığı macOS sürümüdür.Yok konuya girip indiriyorum şu an işalah olur.
Peki başlıkta yazdığım sürümle sizin konudaki sürümün farkı nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.