Arkadaşlar selam 10 yaşında kuzenim için masaüstü bilgisayar alacağız 10-14 bin TL arasında. En iyi nasıl bir şey toplayabiliriz? Monitör ve kasa önerilerinizi bekliyorum teşekkürler herkese şimdiden.
Arkadaşlar selam 10 yaşında kuzenim için masaüstü bilgisayar alacağız 10-14 bin TL arasında. En iyi nasıl bir şey toplayabiliriz? Monitör ve kasa önerilerinizi bekliyorum teşekkürler herkese şimdiden.
Bu fiyatlara sıfır alınabilecek en iyi sistem budur. 3050 evet iyi değil ama 10 yaşındaki biri için yeterli ileride 3060 ti a falan upgrade ederse bir süre daha götürür.
Çocuğa çok güçlü bir sistem almayacağız zaten hocam. İnternette takılsın minecraft oynasın 6 7 sene gitsin yeter.
Arkadaşın attığı sistem gayet iyi gibi teşekkür ediyorum kendisine
Bu fiyatlara sıfır alınabilecek en iyi sistem budur. 3050 evet iyi değil ama 10 yaşındaki biri için yeterli ileride 3060 ti a falan upgrade ederse bir süre daha götürür.
Çocuğa çok güçlü bir sistem almayacağız zaten hocam. İnternette takılsın minecraft oynasın 6 7 sene gitsin yeter.
Arkadaşın attığı sistem gayet iyi gibi teşekkür ediyorum kendisine
Ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum ama uzun süredir laptop kullandığım için masaüstü bilgisayarlara biraz uzak kaldım.
Laptopumda da 3050 var henüz hiç sorun yaşamadım.Gayet de memnunum dediğin gibi
GTX 980 Ti 3050'den daha iyi, 3050 iyi falan değil giriş seviyesi için yeterli bir kart sadece şu an bu kartla gidip Stalker 2, Last of Us gibi oyunları Low grafikte kasarak oynarsınız.
Karta kötü demiyorum, güzel bu fiyatlara temiz kart bulmak zor ama sizde güzelleme yapmayın.