10-15 bin TL arası ekran kartı önerisi

Bütçe
10k-15k

MertRa

Femtopat
Daha fazla  
Güncel beni uzun süre idare edebilecek bri ekran kartı arıyorum RTX 4060, RX 7600 XT ve Intel Arc B580 arasında kaldım. Eski ekran kartım RTX 3070'di bozulduğu için değişmek zorundayım bunlardan veya bunlar hariç hangi ekran kartı bu fiyat aralığında F/P'dır acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video kararını kolaylaştırır.

B580 bazı oyunlarda deli dehşet performans veriyordu galiba fiyatına göre. F/p açısından iyi denmişti araştırmak lazım.

Güncel beni uzun süre idare edebilecek bri ekran kartı arıyorum RTX 4060, RX 7600 XT ve Intel Arc B580 arasında kaldım. Eski ekran kartım RTX 3070'di bozulduğu için değişmek zorundayım bunlardan veya bunlar hariç hangi ekran kartı bu fiyat aralığında F/P'dır acaba?

B580 taş gibi kart ama driverları düzgün mü bakmanı öneririm Intel kartlarında ilk çıktığında driverları çok kötü oluyor ama sonradan düzelince taş gibi oluyor. Bir de 12K gibi bir fiyatı var diğerlerinden çok daha düşük ben onu öneririm. Ama RX 7600 her oyunda stabil kalıyor Intel ve NVIDIA bazı oyunlarda sapıyıto. Ama B580 bazı oyunlarda diğerlerinde çok daha iyi performans veriyor.

B580 taş gibi kart ama driverları düzgün mü bakmanı öneririm Intel kartlarında ilk çıktığında driverları çok kötü oluyor ama sonradan düzelince taş gibi oluyor. Bir de 12K gibi bir fiyatı var diğerlerinden çok daha düşük ben onu öneririm. Ama RX 7600 her oyunda stabil kalıyor Intel ve NVIDIA bazı oyunlarda sapıyıto.

Peki RX7600'ün üstüne 3-4K daha koyup RX 7700XT almak mantıklı mıdır?

B580 taş gibi kart ama driverları düzgün mü bakmanı öneririm Intel kartlarında ilk çıktığında driverları çok kötü oluyor ama sonradan düzelince taş gibi oluyor. Bir de 12K gibi bir fiyatı var diğerlerinden çok daha düşük ben onu öneririm. Ama RX 7600 her oyunda stabil kalıyor Intel ve NVIDIA bazı oyunlarda sapıyıto. Ama B580 bazı oyunlarda diğerlerinde çok daha iyi performans veriyor.

Tam anlamıyla katılıyorum. RTX ve DLSS gibi konularda takıntılı değilseniz alınabilir AMD hakkında bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı