10-15 Bin TL Ders çalışmak için tablet önerisi

Ama iPad istiyorsa alabileceği tek model bu. Hem 10 inç o kadar da küçük sayılmaz. Zaten özellikle iPad istiyor ise söylemiştim. İsterse Samsung Tab S6 Lite modeline de bakabilir. 2.el piyasasına bakarak 5-6 bin TL arası fiyatına alabilir.

Muhtemelen matepad tercih edeceğim Huawei bence dandik bir marka değil Samsun'dan aşağı olduğunu da düşünmüyorum birkaç telefonunu kullanmıştım ve gerçekten güzellerdi tek ekşisi google fakat bence o kadar büyük bir sorun değil cozulebilsigi sürece sorun yok ben uğraşırım o konuda problem yaşamam tek şüphem var o da beni memnun mu edecek pişman mı edecek bu

Ben de çok araştırdım fakat genel olarak herkes Air konusunda hemfikir. Sadece sistem güncelliği bakımında 11.5 avantajlı durumda. Biraz daha fazla satmak ve reklamını yapmak için ona ayrı sanatsal çizim uygulaması da tasarladılar ancak diğer her konuda Air bariz üstün. Yine site içerisindeki ya da epey.com üzerinden iki tableti karşılaştırarak teknik özelliklerine bakmanızı isterim.

Illa ipad alacağım diye bir şey düşünmüyorum çok teşekkürler bu arada yinede ilgilendiğin için ama memnun olmadıktan sonra üstünde Samsung veya Apple logosu olmasının önemi yok kullanım benim için önemli işimi görecek bütçeme göre en iyi opsiyonu tercih etmek istiyorum

Sana zahmet bana birkaç not aldığın örneği gösterebilir mısın birde kalem konusunda tablete taktigimizda şarj olma durumu Air modelinde var mı acaba ve kısaca bana deneyimini ve tabletin özelliklerini aktarabilir misin

Huawei alırken ben de çok düşünüyordum Google acaba benim için çok sorun olur mu diye hayır olmadı Huawei appgalery de birçok uygulama var onun yanı sıra Huawei kendi uygulaması olması lazım değilse bile Huawei resmi olarak destekliyor. Gspace gibi uygulama var bütün Google ürünlerini kullanabiliyorsun Play Store dahil. MatePad Air al kalem klavye hediye geliyordu en son. Bir de ben alırken eğer ürüne yorum yaparsan sana kablosuz mouse gönderiyorlardı. Ya da 400 TL civarına düşüyor eğer satın alma ekranından alırsan.

Bana Instagram üzerinden ulaşırsan sana direkt not alırken video çekerim.
Metehansarıdag.

Yazicam instadan kral osimhen maskeli Dursun Özbek sen misin

Attım istek reis uzunca bir süre kullanmissin bana eksileriyle artilariyla aktarabilir misin deneyimini bende ogrenciyim bir yandan ise gidip çalışıp paramı kazanıyorum bir yandan sınava çalışmaya çalışıyorum ve açıkçası hani zaten zar zor alabildiğim birşey hakkında emin olmak istiyorum yanlış anlama o yüzden bana detaylıca anlatabilir misin deneyimini

Şu an için not aldığım detaylı bir veri yok elimde. Genelde mutfak ortamında reçeteler, işle ilgili not almam gereken bir iki cümlelik şeyler var. Ki arkadaş sana atacakmış zaten. Kalem konusunda kalemden çok memnunum kablosuz, tablet kenarına mıknatısla bırakılarak kendiliğinden sarj oluyor klavyesi de benzer durumda. klavye hatta kılıf gibi oluyor. Ben 2. nesin mouse ekledim baya memnunum çok şık ve kibar bir şey. Google servislerinde bir iki kere sorun yaşadım ama uygulamayı kapatıp açınca vs düzeldi. Genelde çözümü var hepsinin. Arkadaşın da dediği gibi ekstra bir uygulama ile play store'a da erişebiliyorsunuz zaten. Ben 2 haftadır falan kullanıyorum, az önce bahsettiğim gibi oyun da oynadım film de izledim not da aldım genel olarak benden geçer not aldı fiyatına göre çok iyi üstelik.

Sadece - olarak bahsedebileceğim şey: Bence wifi sinyal alanı zayıf biraz. Bilgisayarım ya da telefonumun çok iyi çektiği modemden uzak alanlarda bazen daha düşük seviyelerde çekebiliyor. Veya evde 3 wifi görünüyor (5G, 2.4G, 2.4G sinyal arttırıcı) en uzak odadaki sinyal arttırıcıya bağlanıyor her seferinde otomatik olarak. Bazen onu unut diyerek o adaya geçtiğim zaman yeniden bağlanmak zorunda kalıyorum. Yoksa onu daha kaliteli görüyor (ama uzak olduğu için normal 5G daha iyi o an) ve ona bağlanıyor. Benim şu ana kadar yaşadığım tek sorun bu.

Huawei matepad almaya karar verdim fakat Matepad Air ve Matepad 11.5 S modelleri yakın seviyelerde bu durumda hangisi tercih edilmeli acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…