10-15 Bin TL Ders çalışmak için tablet önerisi

Huawei MatePad almaya karar verdim fakat MatePad Air ve MatePad 11.5 s modelleri yakın seviyelerde bu durumda hangisi tercih edilmeli acaba.

Acaba tableti aldın mı? Bende tablet arıyorum da Huawei ve Samsung arasında kaldım. Sırf Google servisi yüzünsen Samsung almak istiyorum. Zaten tüm ürünlerim Samsung. Ekosistem kurdum. Acaba aldıysan memnun musun? Deneyimlerini aktarabilir misin?

Hocam MatePad Air tabletimle resmen aşk yaşıyorum. Çizim konusunda, 144Hz ekran, dizi, film izlerken oyun oynarken hızı akıcılığı dokunmatik hissiyatı ve en güzeli papermate Edition ekran kaplaması ve yanında gelen klavyesi, mouse müthiş kullanışlı. İşle ilgili her şeyi hallediyorum. Excel'ler PDF'ler, Zoom toplantıları vs.

Gelelim eksilerine. Kesinlikle ve kesinle kamera hayal kırıklığı. Hiç memnun değilim. Yani diğer her şey bu kadar kaliteli olmasa derim ki adamların ellerinden gelen bu, bu fiyata bu kadar kalite. Ama yok yani diğer bileşenlerden en az 3 gömlek aşağıda bir kalitesi var. Son olarak Google servisleri. Bazen deli ediyor beni. Bir şey indiriyorum, sürekli kapatıp açıyor uygulamayı. Ya komple aç kapat yapmam gerekiyor tableti ya da silip sıfırdan yüklemem gerekiyor o uygulamayı. Bir de gbox olduğu için cihazınızı tablet gibi değil telefon gibi görebiliyor bazı uygulamalar. Örneğin albion Online oynuyordum kaç gündür ama geçen gün güncelleme geldikten sonra emülatör aracılığıyla bağlandığımı öne sürerek uygulamayı açmadı. Silip APK ile yükledim. Bunlar çok büyük sıkıntılar değil ama can sıkıyor işte. Keşke Google servisleri olsaymış diyorsunuz.

Sırf Google servisi yüzünden tablete bir türlü ısınamıyorum diğer tarafta Samsung da TFT ekran kullanıyor ona da ısınamadım bir türlü. Yoksa Huawei gercekten cok iyi fiyat performans konusunda ama sırf Google yakıyor beni.

seni yakan Google servisleri olmasın. GBOX diye bir uygulama var. oradan istediğin Google uygulamasını indirebilirsin. onun dışında Huawei AppGalery'de gayet iş görüyor. Ben Matepad 11.5 S modelini aldım 2 hafta önce. gerçekten çok memnunum. samsung düşündüm fakat almışken yapay zeka olsun dedim fakat yokmuş çoğu modelde sadece son çıkan modellerde var sanırım tam anlamıyla. Bu yüzden samsungu bırakıp full paket olan Huawei'ye yöneldim klavye kalem kılıf falan hepsi beraberinde geliyor hemde 15.500 TL gibi bir rakam karşılığında aldım. çok memnunum kaçırma derim

Hocam ben normalde oled panel telefon kullanıyorum, bu tableti alınca gözüme ghosting çarptı. Acaba ips panelin normal hali bu mudur? Sizde de var mı ghosting, instagramda vesaire kaydırırken arkasından silik iz geliyor.

Hocam ben normalde oled panel telefon kullanıyorum, bu tableti alınca gözüme ghosting çarptı. Acaba ips panelin normal hali bu mudur? Sizde de var mı ghosting, instagramda vesaire kaydırırken arkasından silik iz geliyor.
bende herhangi bir ghosting olayı mevcut değil

Mesela hocam şuan technopat forumda aşağı kaydırırken yazıların rengi açılıyor biraz
hocam şöyle ki bence bu yazılımsal bir problem güncellemeyle düzeltilebilir. Bende bu ghosting olayını kendi telefonumda yaşamıştım ( redmi note 7 ) güncelleme geldikten sonra bu problem ortadan kalkmıştı. isterseniz Huawei sitesinden yardım ve destek ekibine yazın size yardımcı olurlar. şuanlık ghosting olayı ile karşılaşmadım

Tableti aldığımdan beri güncelleme yapamadım, yurtta kaldığımdan dolayı internet yokluğu yaşıyorum. Okula götürüp güncellemelerini yapıp deneyeyim birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…