Hocam MatePad Air tabletimle resmen aşk yaşıyorum. Çizim konusunda, 144Hz ekran, dizi, film izlerken oyun oynarken hızı akıcılığı dokunmatik hissiyatı ve en güzeli papermate Edition ekran kaplaması ve yanında gelen klavyesi, mouse müthiş kullanışlı. İşle ilgili her şeyi hallediyorum. Excel'ler PDF'ler, Zoom toplantıları vs.
Gelelim eksilerine. Kesinlikle ve kesinle kamera hayal kırıklığı. Hiç memnun değilim. Yani diğer her şey bu kadar kaliteli olmasa derim ki adamların ellerinden gelen bu, bu fiyata bu kadar kalite. Ama yok yani diğer bileşenlerden en az 3 gömlek aşağıda bir kalitesi var. Son olarak Google servisleri. Bazen deli ediyor beni. Bir şey indiriyorum, sürekli kapatıp açıyor uygulamayı. Ya komple aç kapat yapmam gerekiyor tableti ya da silip sıfırdan yüklemem gerekiyor o uygulamayı. Bir de gbox olduğu için cihazınızı tablet gibi değil telefon gibi görebiliyor bazı uygulamalar. Örneğin albion Online oynuyordum kaç gündür ama geçen gün güncelleme geldikten sonra emülatör aracılığıyla bağlandığımı öne sürerek uygulamayı açmadı. Silip APK ile yükledim. Bunlar çok büyük sıkıntılar değil ama can sıkıyor işte. Keşke Google servisleri olsaymış diyorsunuz.