Arkadaşlar, daha çok korku oyunu hikaye oyunu oynarım nadiren de olsa Valorant gibi oyunlar da oynarım, bunun için büyük bir monitör önerir misiniz? 2K olursa daha iyi olur, sistemimin 2K'da fazla FPS vereceğini sanmıyorum ama sistem değişeceğim ileride, daha fazla zamlanmadan şimdiden iyi bir monitör almak istiyorum.
MSI MAG 325cqrf-qd 31.5", benim aklımda bu monitör var bütçe 10-15k teşekkür ederim.
En ucuz Gigabyte M27Q X 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q X 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 15.408,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte M27Q X 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q X 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 15.408,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
2K ekranda 240FPS alacak sistem dizebileceğimi sanmıyorum, 240Hz fazla değil mi? 144 ya da 165Hz daha iyi olur diye düşünüyorum. Hikaye oyunları ağırlıklı olacağı için Curved bir monitör daha iyi olmaz mı?
325CQRF-QD'ye dair bir inceleme yok, kor VA monitor almak biraz sakincali bir durum. Eger bu urunun satildigi bir magaza var ise oraya gidip black smearing ve ghosting durumunu gozlemlemek gerek. 275CQRF-QD basarili bir model idi lakin o 27" bir model. Bu ise 32", yani direkt olarak farkli bir urun lakin urun serisi olarak ayni olduklari icin bir ihtimal onun da 275CQRF-QD gibi basarili oldugunu dusunuyorum.
Kor alis yapmak istemiyorsan 32" olarak MSI G321Q oneririm. Tek eksisi yukseklik ayari ve pivot ozelliginin olmamasi. Bunun disinda fiyatina oranla guzel bir model.
325cqrf-qd'ye dair bir inceleme yok, kor VA monitor almak biraz sakincali bir durum. Eger bu urunun satildigi bir magaza var ise oraya gidip Black smearing ve ghosting durumunu gozlemlemek gerek. 275cqrf-qd basarili bir model idi lakin o 27" bir model. Bu ise 32", yani direkt olarak farkli bir ürün lakin ürün serisi olarak ayni olduklari icin bir ihtimal onun da 275cqrf-qd gibi basarili oldugunu dusunuyorum.
Kor alis yapmak istemiyorsan 32" olarak MSI G321Q oneririm. Tek eksisi yukseklik ayari ve pivot ozelliginin olmamasi. Bunun disinda fiyatina oranla guzel bir model.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam ama 32 inç kavis olmadan fazla büyük olmaz mı? Oyunlarda içine çekebilir mi? Bir de simulasyon oyunları da oynuyorum, onu eklemeyi unutmuşum. Sizce inceleme gelir mi? Bekleyeyim mi? Ya da ürünü alıp ghosting gibi durumlar varsa iade de gerçekleştirebilirim. 32 inç kavissiz olması bence içine çekmez fazla büyük göz yorar gibime geliyor ama deneyimlemedim, bilmiyorum.
325CQRF-QD'ye dair bir inceleme yok, kor VA monitor almak biraz sakincali bir durum. Eger bu urunun satildigi bir magaza var ise oraya gidip black smearing ve ghosting durumunu gozlemlemek gerek. 275CQRF-QD basarili bir model idi lakin o 27" bir model. Bu ise 32", yani direkt olarak farkli bir urun lakin urun serisi olarak ayni olduklari icin bir ihtimal onun da 275CQRF-QD gibi basarili oldugunu dusunuyorum.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam ama 32 inç kavis olmadan fazla büyük olmaz mı? Oyunlarda içine çekebilir mi? Bir de simulasyon oyunları da oynuyorum, onu eklemeyi unutmuşum. Sizce inceleme gelir mi? bekleyeyim mi? Ya da ürünü alıp ghosting gibi durumlar varsa iade de gerçekleştirebilirim. 32 inç kavissiz olması bence içine çekmez fazla büyük göz yorar gibime geliyor ama deneyimlemedim, bilmiyorum.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam ama 32 inç kavis olmadan fazla büyük olmaz mı? Oyunlarda içine çekebilir mi? Bir de simulasyon oyunları da oynuyorum, onu eklemeyi unutmuşum. Sizce inceleme gelir mi? Bekleyeyim mi? Ya da ürünü alıp ghosting gibi durumlar varsa iade de gerçekleştirebilirim. 32 inç kavissiz olması bence içine çekmez fazla büyük göz yorar gibime geliyor ama deneyimlemedim, bilmiyorum.