10-15 bin TL PC önerisi

Bütçe
10-15k arası

swirf

Hectopat
Yer
Eskişehir
Selam arkadaşlar, malum PC fiyatları uçtu. Son fiyatlar nedir ne değildir bilmiyorum, pek fiyat incelemesi yapan biri değilim. Kuzenim için bilgisayar bakacağız da bütçemiz 10-15k arası. Valorant CS:GO vb. oyunlarda iyi performans veren bir sistem toplanabilir mi bu fiyata? Bu bütçeye toplanabilecek veya kasa halinde en iyi sistem hangisi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 5600 yapılırsa alınabilir.

Yada bu

Hocam Radeon ekran kartı iyi mi onun yerine Nvidia alsak daha mı iyi olur eskiden Amd çöp olarak geçiyordu yeni modellerini bilmiyorum.

Monitör dahil mi?
hayır.

Hocam Radeon ekran kartı iyi mi onun yerine Nvidia alsak daha mı iyi olur eskiden Amd çöp olarak geçiyordu yeni modellerini bilmiyorum.
AMD daha performanslı daha ucuz 3060 dan 2 kat daha fazla performans alıcaksın oynadığın oyunlarda. Render yazılım cart curt işin yoksa bulaşma bile derim.

Hocam Radeon ekran kartı iyi mi onun yerine NVIDIA alsak daha mı iyi olur eskiden AMD çöp olarak geçiyordu yeni modellerini bilmiyorum.

O zaman attığım ilk sisteme bakabilirsiniz 2.'de olabilir ama 1.'yi alacaksanız işlemciyi 5600 yapın.

Twitch'de oyun yayını vs. açılacak hocam bir sorun olmaz değil mi?
Knk normalde Nvidia yayın için daha iyi ama 6700XT den 3060 a düsmeni önermem. XT veya 6700 ilede rahat yayın yaparsın. 3060Tİ olsa gözüm kapalı Nvidia al derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…