10-15 bin TL telefon önerisi

Bütçe
10-15K

TonBaligi55

Kilopat
Merhaba. Mümkünse Max 10k, veya 15k bütçe ile en fiyat performans telefon modeli hangisidir şu dönemde? Normal günlük işlerde kullanılacak, sosyal medya konuşma vs. hafızasının yüksek olması güzel olacaktır.
Diğer bir sorum da şu olacak; yenilenmiş iPhone telefonlar almak için mantıklı mıdır? Bir sorun, sıkıntı vs çıkartırlar mı acaba?

Merhaba. Mümkünse Max 10k, veya 15k bütçe ile en fiyat performans telefon modeli hangisidir şu dönemde? Normal günlük işlerde kullanılacak, sosyal medya konuşma vs. hafızasının yüksek olması güzel olacaktır.
Diğer bir sorum da şu olacak; yenilenmiş iPhone telefonlar almak için mantıklı mıdır? Bir sorun, sıkıntı vs çıkartırlar mı acaba?
yenilenmiş almamanızı öneririm bizzat kendim 2 sene önce aldıgığım yenilenmiş iphone 7 nin sadece çipi ve anakartı olduğunu geri parçalarınında resmen toplama random markaların olduğunu öğrendim.
2. el s22 veya s21 plus bakın TR cihazı olucak şekilde

Yenilenmiş iPhone almak mantıklı mı?
Fiyatları yüksek ayrıca kamerası güzeldir iphonların ama hassasdır bir süre sonra eskisi gibi çekmeyebilir yazılımsal veya telefon hatalı kullanımı v.s. kamera foto vidyo çekimi görsel hatalar minimal boyutta olup farkedilmeyebilir telefon işleyişi yönünden hız ve işlevsellik bir problem olmayabilir ama kamera ince mesele bu yüzden yenilenmiş alınmaz.
2. El temiz bulabilirsen açılmamış parça değişmemiş; 10-15 günde bakıp iade etme şansın varsa alıp foto video çekip güzel ekranlı bir pc de v.s. kameranın çekimlerini inceleyebilirsin.
Örnek: Amcaoğlu iPhone 13 pro almıştı 2. el bende sıfır iPhone 11 vardı onunkinden güzel çekiyordu dedim görüntü canlı değil ve parazitli hafif aldığı yere gitmiş izah etmiş adam lenste sorun var demiş tamir parası vermiş telefoncu tamir ettir diye.
Kamerası ile fark yaratan iPhone olmasada olur diyorsan akıcı olsun uzun ömrü olsun yeter diyorsan kameraya pek takılmayabiliyorsan senin kullanım yönüne bağlı olarak alabilirsin.

Yenilenmiş almamanızı öneririm bizzat kendim 2 sene önce aldıgığım yenilenmiş iPhone 7'nin sadece çipi ve anakartı olduğunu geri parçalarınında resmen toplama random markaların olduğunu öğrendim.
2. el S22 veya S21 Plus bakın TR cihazı olacak şekilde.

Peki bu cihazlar hakkında düşünceleriniz nedir? 2. ele çok sıcak bakmıyoruz çünkü.

Peki bu cihazlar hakkında düşünceniz nelerdir? 2. ele çok sıcak bakmıyoruz çünkü.

Redmi'nin işlemicisi pek iyi değil ama günlük kullanım için yeterli. Ayrıca Wi-Fi 5 var iyi değil.
Phone 1 ve A35 le hemen hemen aynılar ama Phone 1 1 yıl güncellemesi kalmış A35 4 yıl daha alacak. A35 öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı