Ucuz değil, ikiside 14500 lira. Benim attığım sistemde de i3 12100f var. Neden sizin attığınız sistemin işlemcisi değiştirilebilirken benim attığım sistemin ki değiştirilemiyor?Ucuz ve sonradan işlemci yükseltebilir.
Ucuz değil, ikiside 14500 lira. Benim attığım sistemde de i3 12100f var. Neden sizin attığınız sistemin işlemcisi değiştirilebilirken benim attığım sistemin ki değiştirilemiyor?Ucuz ve sonradan işlemci yükseltebilir.
Ucuz değil, ikisi de 14500 lira. Benim attığım sistemde de i3 12100F var. Neden sizin attığınız sistemin işlemcisi değiştirilebilirken benim attığım sistemin ki değiştirilemiyor?
Hocam bin TL verip sıfır almak daha mantıklı gibi geldi banaUcuz ve sonradan işlemci yükseltebilir.
Hocam bin TL verip sıfır almak daha mantıklı gibi geldi bana.
AnkaraBenimki iyi değil biliyorum ama 2.el alın bu fiyatta iyileri çıkarda ben sizin nerede yaşadığınızı bilmiyorum Param Güvende ile de çok az çıkıyor nerede yaşadığınızı söyleyin bakayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.