I ikor1 Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Okul amaçlı üzmeyecek arada arkadaşlarımla oyunlara girebileceğim 10-15bin bandında laptop arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Okul amaçlı üzmeyecek arada arkadaşlarımla oyunlara girebileceğim 10-15bin bandında laptop arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 31 Ocak 2025 #2 ikor1 dedi: Okul amaçlı üzmeyecek arada arkadaşlarımla oyunlara girebileceğim 10-15bin bandında laptop arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... ikinci el olaibliecekse ikinci el rtx 2050 veya gtx 1650
ikor1 dedi: Okul amaçlı üzmeyecek arada arkadaşlarımla oyunlara girebileceğim 10-15bin bandında laptop arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... ikinci el olaibliecekse ikinci el rtx 2050 veya gtx 1650
inancfruxev Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 ikor1 dedi: Okul amaçlı üzmeyecek arada arkadaşlarımla oyunlara girebileceğim 10-15bin bandında laptop arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 10-15bin bandında rahat oyun oynatacak laptop bulamazsınız.Uygun apu sistem veya 2. el dikkatli toplanmış temiz toplama sistem daha mantıklı.
ikor1 dedi: Okul amaçlı üzmeyecek arada arkadaşlarımla oyunlara girebileceğim 10-15bin bandında laptop arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 10-15bin bandında rahat oyun oynatacak laptop bulamazsınız.Uygun apu sistem veya 2. el dikkatli toplanmış temiz toplama sistem daha mantıklı.
I ikor1 Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #4 inancfruxev dedi: 10-15bin bandında rahat oyun oynatacak laptop bulamazsınız.Uygun apu sistem veya 2. el dikkatli toplanmış temiz toplama sistem daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam zaten amacım öyle gelişmiş oyunlar değil minecraft tarzı oyunlar
inancfruxev dedi: 10-15bin bandında rahat oyun oynatacak laptop bulamazsınız.Uygun apu sistem veya 2. el dikkatli toplanmış temiz toplama sistem daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam zaten amacım öyle gelişmiş oyunlar değil minecraft tarzı oyunlar