Peki kaçıncı nesil alınmalı?Eger islemci gucu onemliyse iPad iyi olur. Daha uzun kullanirsin. Degerini de kaybetmez pek.
11 iyi olur.Peki kaçıncı nesil alınmalı?
S9 FE olabilir.Merhaba, bu yıl 12. sınıfa geçtim ve YKS hazırlığına başladım. 10-15k arası bütçeyle tablet arıyorum. Kalemi olan, ekranı kaliteli, yeri geldiğinde film veya dizi izleyeceğim bir şey olursa sevinirim.
kalemle birlikte bütçemi fazlasıyla aşıyor gibi. Onun dışında önerebileceğiniz var mı?11 iyi olur.
Kalemle birlikte satılan başka modeller var mı? 15 bin TL'yi geçemem.S9 FE olabilir.
S10 FE oneririm.kalemle birlikte bütçemi fazlasıyla aşıyor gibi. Onun dışında önerebileceğiniz var mı?
Kalemle birlikte satılan başka modeller var mı? 15 bin TL'yi geçemem.
Buna bakabilirsiniz.kalemle birlikte bütçemi fazlasıyla aşıyor gibi. Onun dışında önerebileceğiniz var mı?
Kalemle birlikte satılan başka modeller var mı? 15 bin TL'yi geçemem.
S10 FE oneririm.
![]()
Samsung Galaxy Tab S10 FE 128 GB 10.9" Mavi Tablet - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy Tab S10 FE 128 GB 10.9" Mavi Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Honor pad 10 nasıldır peki?Buna bakabilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/ samsun...20-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00008E1TW7
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.