10-15 bin TL'ye reçineli 3D yazıcı önerisi

Maotun209

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
SLA (reçineli) bir 3D yazıcı almayı düşünüyorum. Şu an Anycubic Photon Mono 4 (10k) modeline baktım, fiyat/performans olarak fena görünmüyor. Ancak bu konuda çok tecrübem yok, o yüzden tavsiyelerinizi almak istedim.

Kullananlar varsa Photon Mono 4K’nın artılarını/eksilerini paylaşabilir mi?
Bunun dışında bu bütçe civarında önerebileceğiniz başka SLA yazıcılar var mı?

Teşekkürler.

Merhaba,
SLA (reçineli) bir 3D yazıcı almayı düşünüyorum. Şu an Anycubic Photon Mono 4 (10k) modeline baktım, fiyat/performans olarak fena görünmüyor. Ancak bu konuda çok tecrübem yok, o yüzden tavsiyelerinizi almak istedim.

Kullananlar varsa Photon Mono 4K'nın artılarını/eksilerini paylaşabilir mi?
Bunun dışında bu bütçe civarında önerebileceğiniz başka SLA yazıcılar var mı?

Teşekkürler.

2. elden ELEGOO saturn 3 veya Ultra modeli olabilir. Photon 4 10k değil. Ekranı evet 10k fakat UV ışığından dolayı 4K kalitesinde çıktı veriyor. Ayrıca genel yapısıda kalitesiz. Altına kaymasın diye silikon bacak bile koymamışlar.

2. elden ELEGOO saturn 3 veya Ultra modeli olabilir. Photon 4 10k değil. Ekranı evet 10k fakat UV ışığından dolayı 4K kalitesinde çıktı veriyor. Ayrıca genel yapısıda kalitesiz. Altına kaymasın diye silikon bacak bile koymamışlar.
izlediğim videolarda kalitesi eleego mars 5 ile çok benzerdi ekran kalitesinden dolayı mı 10k sistem 4 k ya düşüyor onu anlamadım

izlediğim videolarda kalitesi eleego mars 5 ile çok benzerdi ekran kalitesinden dolayı mı 10k sistem 4 k ya düşüyor onu anlamadım
Altındaki UV ışığının gücü yetersiz kalıyor. Bu sebeple mono 3 ile aynı baskı kalitesi veriyor. Şu videoyu izleyebilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Altındaki UV ışığının gücü yetersiz kalıyor. Bu sebeple mono 3 ile aynı baskı kalitesi veriyor. Şu videoyu izleyebilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım demek istediğinizi zaten bu yüzden oldukça ucuz sanırım. 2. el güven vermiyor açıkçası ve bütçemide saturn 3'ler biraz aşıyor bütçem aralıında bildiğiniz bir 3D yazıcı var mıdır bütçeme daha yakın seviyelerde.

Anladım demek istediğinizi zaten bu yüzden oldukça ucuz sanırım. 2. el güven vermiyor açıkçası ve bütçemide saturn 3'ler biraz aşıyor bütçem aralıında bildiğiniz bir 3D yazıcı var mıdır bütçeme daha yakın seviyelerde.

Saturn 2 olabilir. Fakat evet dediğiniz gibi 2. el biraz sorunlu. Bende sorun yaşadım. MONO 4 dışındada sıfır model yok sanırım.

Evet yok hiç bir yerde sla yazıcı saturn2ler bile 20k civarında. Teşekkür ederim yorumların için belki başka bir fikri olan olur.

Elego mars 5 ultra kullanan var mı

Son düzenleme:
Saturn 3 ultra düşünüyordum piyasada yok sanırım hep 2. El var saturn 4 ultra 12k var aslında bunlar bütçemi aşıyor elego Mars 5 ultra bütçeme daha uygun ancak tablası sıkıntı yaratır mıhtemelen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı